tirsdag den 23. november 2010

Så er sneen kommet til Viborg! Yaaaaaaaaaaaaaay

Hejsa allesammen

Ja, som overskriften lyder, så er sneen kommet til Viborg og det er jo bare så fantastisk! Jeg elsker sne og tiden vi går imøde! Uha jeg ser allerede frem til den første gang gløgg og æbleskiver! Mmm!

Er der nogen som ved hvilke julekalendere de viser i år? Jeg vil gerne se nogle af de gamle julekalendere igen. Jul på slottet med prinsesse Miramaja ( eller noget i den dur, hed hun ikke det?) Jeg kan huske jeg var helt forgabt i ham som spillede prinsen Jens Zacho Boye, mener jeg det var han hedder.
Ellers så kunne jeg godt tænke mig og se den hvor Ove Sprogø er nisse på loftet med en nissedame i en købmandsgård ( jeg kan simpelthen ikke huske, hvad hun hed og hvad julekalenderen hed)
Ja og så Nissebanden på Grønland. Jeg tror faktisk det er mine 3 favoriter. Jeg mindes også en hvor Poul Reichardt solgte juletræer, men jeg kan desværre ikke huske så meget mere end det.

Nå, men jeg vil ind og hvile mig lidt og så læse lidt mere i B.S's bog

Knus Mie

mandag den 22. november 2010

Sikke et gråvejr!

Hej allesammen

Ja, så har vi mandag igen! Weekenden er godt nok gået hurtigt! Vi har været ude i huset det meste af tiden og vi er kommet rigtig langt, så nu skal vi snart til at flytte! Det bliver godt nok meget mærkeligt og skulle sige, at nu bor man i hus, men det bliver dejligt!
Det kan godt være at det bare er mig, men når man når en vis alder, så syntes jeg ikke jeg hører andet end stikpiller om, hvornår skal i så have børn!
Ja, ser i for det første, så føler vi ikke helt vi er parate til børn endnu, men vi er da på vej imod det, men noget andet er, det er jo altså ikke sikkert vi kan få børn. :os
Jeg syntes nogle gange folk lige skal tænke sig lidt om, for det er jo ikke alle der er så heldige at kunne få deres egne. F.eks. er mine egne chancer ja, halvtreds procent eller mindre pga. sygdom/infektioner jeg havde da jeg var yngre. Så ja, jeg tænker bare sådan sker det, så sker det. Jeg ville ønske jeg kunne sige jeg kunne blive en god mor for at andet barn ude i verden, for det vil jeg hellere end gerne, men ja, når man først har haft en depression, så er man stemplet og kan få meget svært ved at adoptere, men igen vi tager en dag af gangen der er ikke noget der haster.

Idag skal vi til Holstebro til min svigerindes fødselsdag og jeg glæder mig rigtig meget til at skulle fejre hende. Hun er sgu en sej pige.

Nå, folkens jeg vil smutte igen!

Håber i passer på jer selv!

Knus Mie

onsdag den 17. november 2010

Bondebanko og hygge

Hejsa

Friske og veludhvilet? Jeg er begyndt og nyde godt af nogle afstressnings cder inden jeg går i seng og det giver sgu pote! Wuhuuuuuuuu

Ja, som overskriften siger skal jeg med nogle skønne damer fra Stoholm til mit første bondebanko i aften! Grunden til de kalder det det er vist pga. det er som i gamle dage, hvor man kunne vinde en halv gris, en købmandskurv osv. så det glæder jeg mig skisme til!

Ellers så skal jeg ud i huset her senere idag og bare gå og hygge og male lister, hvem skulle have troet hvor lang tid sådan et projekt egentligt kunne have tage! Jeg har jo altid bare troet, at man bare skulle male dem 1 gang og så var det det, men nej, jeg er sgu blevet klogere da.

Nå, men jeg har lidt travlt så jeg vil smutte igen!


Knus Mie

tirsdag den 16. november 2010

Livet er for kort til at bære nag!

Hejsa allesammen

Ja, for tiden har jeg det faktisk rigtig godt og jeg føler også det er det rette tidspunkt til at række ud til nogle mennesker som jeg har haft meget kært i mange år, men hvor det er gået skidt imellem os de sidste par år. Jeg vil så gerne have mulighed for at få snakket ud med dem ansigt til ansigt, så luften kan blive renset. Jeg forventer ingenting, for så kan jeg jo ikke blive skuffet - jeg kan blot håbe.
Jeg er begyndt og se mine hverdage i et nyt lys - fra et nyt perspektiv. Jeg kan mærke jeg rykker mig en del mentalt for tiden!
Helbredsmæssigt fysisk ja, der har det skisme aldrig været så slemt som det er nu! Med en kampvægt på over 83 kg, som skriger diabetes til mig, så har jeg ENDELIG fået gjort op med mine indre demoner, nu skal det sgu være, så fra på torsdag, skal jeg gå til kontrol og vejes, have hjælp med kostplan osv og jeg glæder mig, MEN det  har også taget mig MANGE år, for at få følelsen af, at det her, det kan jeg godt.
Jeg har endelig lært, at jeg var nødt til at have min psyke med før at jeg var parat til den helt store tur.
Ting tager tid og ja, jeg har snart været sygemeldt i 3 år og det har satme ikke været nogen dans på roser.
Men det er dejligt og kan mærke at nu sker der noget, at jeg rykker mig! Jeg ved dog også godt at bagsiden altid ligger på lur. Jeg har jo bare i år haft 3 store nedturer, men jeg har efterhånden lært at kende tegnene og jeg er blevet bedre til at sige fra overfor andre mht. arrangementer osv. overskudet er der bare ikke til det! :o)

Kan i nu have en dejlig tirsdag!

Knus Mie

mandag den 15. november 2010

Mandag!

Hejsa allesammen

Ja, dem som har læst min blog fra tid til anden ved jeg kæmper en kamp med mit sind dagligt og at jeg fornyligt har haft en nedtur som siger spar to!
Jeg er dog så småt begyndt og komme ovenpå igen og det er skønt. Hver eneste gode dag skal nydes og starten på et nyt liv med min kæreste er så småt ved at tage form! Om under en måned, så sidder jeg ude i vores hus og nyder det at vi kan kalde det vores.
Ting jeg er taknemmelig for!
Min kæreste uden ham havde jeg ikke overlevet de sidste par år.
Min familie, som har været der igennem alt.
Og mine sande venner, som har set mig som mig og som har været der for mig hele vejen igennem. Jeg elsker jer.
Idag hvor jeg gik ud fra lægen af regnede der helt vildt og der var så mange mennesker som søgte tilflugt fra regnen, jeg gjorde så lige det modsatte! Jeg gik ud midt i regnen og nød, hver eneste dråbe, som faldte ned på mine kinder, min krop, mit alt. Jeg har følt mig så i live idag, at jeg ville ikke undgå den følelse af at føle lidt igen og det var fantastisk! Jeg ved godt der er mange som tænker, hvad fanden har du gang i, men for mit vedkommende der har jeg i lange perioder af min depression været det som man kalder NUMB altså følelsesløs. Jeg ved godt,at der er mange, som ikke kender så meget til, hvad det egentligt vil sige, at have en depression! Jeg har da før fået at vide " Jamen, du må da føle noget, hvis du græder hele tiden" Og til det kan jeg kun svar, NEJ, sådan fungerer det ikke i min verden. De dage hvor jeg er så trist og græder rigtigt meget, jamen der kan jeg nogen gange føle den mest ubeskrivelige smerte i mit hjerte, det føles som om at jeg har mistet alle jeg har kært og jeg har fået revet mit hjerte ud og så kan jeg faktisk nogle gange få det sådan jeg ikke kan få luft og jeg panikker. Andre gange jamen, der kan jeg bare græde umotiveret uden at vide hvorfor jeg græder, for der er jeg bare numb og tårerne falder bare ned af min kind.

Livet er kompliceret, men nu starter en ny era af mit liv - begynder på en frisk!

Jeg skal nok fortælle mere, senere en dag

Med venlig hilsen Mie

onsdag den 10. november 2010

Mortens aften helt alene! :o)

Hej allesammen

Ja, idag ved jeg der er mange som fejre Mortens Aften med and og gjorde jeg også altid da jeg boede hjemme, men idag tog min kæreste ud i huset efter arbejde og ja, at lave and til sig selv er bare ikke det samme! :o)
Så jeg har nydt en stille aften med at se lidt serie, sætte mit hold til NFL, jep du læste rigtigt!
Jeg ELSKER at sidde og se NFL med min kæreste hver søndag! Det er bare hygge og der slapper vi virkelig af. I de første par år, ja, der kunne jeg ikke alt det med reglerne, men det er nu faktisk ikke så svært, når man først har set det et par gange!
Jeg går jo nogle gange til banko med nogle dejlige damer og jeg har længe gerne ville lære og strikke selv, især strømper, luffer og halstørklæde, så en dag i Rema i sidste uge fandt jeg noget garn alpaca uld og det er super lækkert og til 12 kr nøglen, så var det ikke så slemt, så igår fik jeg mine første instrukser i hvordan man strikker et tørklæde, da de syntes det andet var lidt for svært for mig endnu og ja, det er jo faktisk ikke så svært, når man først får styr på det, men det med at slå masker op, det er sgu en by i Rusland for mig, jeg kan sgu ikke hitte ud af det, men det kommer jo nok engang.

Nå, men det var alt for idag! Håber i allesammen har en dejlig aften

Knus Mie



Hi everyone

Not much from here today! My boyfriend is out in the new house to fix it up before we move in.
So I'm all alone and it's nice to just be myself and just relaxe! :o)

Have a nice evening

Mie

tirsdag den 9. november 2010

Tirsdag! Life is great!

Hejsa allesammen

Life is great! Jeg har lige fået en skriftlig opsang af en på den gode måde og jeg er sikker på det nok skal hjælpe mig med mine kommende planer om livet! Fuck hvor er livet fedt på den gode måde for, nu skal der snart til at ske noget!
Jeg kan ligefrem mærke en kampgejst på vej tilbage! Det er bare fedt og mærke!

Jeg skal igang med at leve mit liv på mine egne præmisser og ikke efter hvad jeg tror andre mennesker tror/mener om mig. Jeg har jo efterhånden fundet ud af, at folk som skal bagtale andre, ja, det gør de jo kun fordi de har det skidt med sig selv, MEN hold kæft hvor har det taget man år for mig at lære! Hehe

Fantastisk tirsdag til jer alle!





Hi everyone!

Life is great! I have just gotten a mail where I've been "yelled at/told off" in a good way! I am confident that this is going to help me in my futher life and plans! Fuck life is awesome in a good way and now good things are going to happen! I can feel that the will to fight for a better life is comming back to me and it's just great!

I need to live my life on my terms and not after what I think other people thinks of me/ or what they actually do think about me! I have finally come to the conclusion that people who need to talk about other people behind their backs, are people who feel bad about them selfs, but OHH my God it has taken me MANY years to figure that out and learn from it! Haha How stupid am I? Hahahahaha


I hope you all have a fantastic tuesday


Hugs Mie

torsdag den 4. november 2010

Regn regn og atter regn! Rain Rain and more rain

Hej allesammen!

Ja, jeg ved ikke hvordan vejret har set ud i resten af verden, men her i Viborg har der godt nok regnet meget idag!
Idag har gået med at slappe af og lade op til weekenden, hvor vi skal ud og ordne lidt i vores hus!





 

Det er vores dejlige hus! Det bliver skønt og kunne flytte ind i det her i slutningen af november og starten af december.
Hvad har i lavet idag?

Knus Mie




Hi everyone!

Well, as the headline said rain rain and more rain! How has the weather been out in the world today! 
The picture is of our new house that we are moving into in the end of november the beginning of december. 

What have you all been doing today?

Hugs Mie


onsdag den 3. november 2010

Onsdage!

Hej med jer!

Jeg kan efterhånden se at onsdage er de dage, hvor jeg har tid til at skrive lidt! :o) Det er ved at være længe siden, men der er jo også sket så mange ting.

1. Vi har fået os et hus, som vi er ved at gøre klar til indflytning. Super skønt er det! Yaaaaaaaaaye

2. Jeg er begyndt og få det bedre med det ekstra medicin jeg får om aftenen inden jeg skal i seng, så nu sover jeg godt om natten!

3. Hver dag hvor jeg har det godt er en gave! Det er faktisk dejligt, at jeg kan begynde og se positivt på ting igen, det er o ensbetydende med at det går den rigtige vej!

4. Jeg har fået lavet en masse julekort, til & fra kort den sidste tid, det hjælper med at koncenterer mig, så det er fedt, at kunne krydse den juleting af min liste!

Ellers så sker der ikke så meget! Jeg får surfet en del på jer andres blogge for og finde inspiration til kort & scrapbooking. 

Hvad med jer andre? Hvad går i og laver?

Knus Mie