mandag den 16. januar 2012

Opgave: Fortæl en historie om dine tanker en morgen! Med billeder!

Hejsa allesammen

Ja, den opgave blev jeg stillet nede på Daghus Viborg for et stykke tid siden faktisk d. 21 november, vi skulle så først skrive vores historie og så lave en collage ud af billeder til det! På daværende tidspunkt havde jeg en krise, lidt ligesom den som jeg ved at kæmpe mig ud af nu.
Vi skulle fortælle om vores morgen! JAMEN, hvad fedt var der ved den tænkte jeg! Fik en Nutella mad og min medicin! Bum!
Fortæl om dine tanker! Ja, ser du havde ingen der! Jeg var blank!

Jeg har svært ved at være kreativ, når jeg får "stillet" opgaverne, altså når andre siger hvad jeg skal! Min krop stejler og jeg kæmper så meget med det.

Jeg kiggede på billeder og så lavede jeg faktisk mit eget spin på den istedet for.

Tabu for mig er et rent hjem! Jeg har svært ved at holde orden og for andre roder der sikkert helt vildt, når de ser det, MEN jeg har SYSTEM i mit rod!!! Så jeg kan finde ALT, men hvis der er blevet flyttet lidt på noget f.eks. hvis min kæreste har flyttet rundt på noget af mine ting, så er det væk for mig! Selvom det måske ligger et mere oplagt sted end før! :o)

"Hvad neuroser angår, ligger jeg lige under Woody Allen"  Humor er jeg nødt til at have og jeg forsøger at bevarer min! Dog er der nogen som mange gange ser den som meget sort og nogen gange kan de slet ikke se den, men altså jeg er sjov! Sådan er det sgu bare! Hehe

De andre ting! Ja, jeg er træt meget af tiden og sover meget, så det passede jo til mig og haverne, stuen, udestuen og vinterbilledet! Jamen, det er bare mig og det som gør jeg finder ro, når jeg ser på dem eller er ude i det! Altså haven og sneen!

Knus Mie

fredag den 13. januar 2012

Scrapkøb fra Polen!

Hejsa allesammen!

Ja, som overskriften siger, så har jeg været på shopping i Polen, vel og mærket online, da jeg ikke har det for godt for tiden. Jeg har bestilt fra 3 steder af.

Den første pakke har jeg modtaget fra scrapki.pl det hele foregår på polsk, når der er ting som du skal bestille, så der var google translate god til hjælp! Det vidste sig dog at det var Tusia, som har 7 dots studio, som også har denne butik. Hun er rigtig sød og rigtig god til engelsk, da jeg havde nogle spørgsmål undervejs. Nå, men melder sig ind, så skal man jo skrive sin adresse, men den siger jo bare Polen, men det skal man bare vælge vidste det sig og ja, Tusia hjalp mig resten af vejen! :o) Men jeg modtog først denne pakke her.



Distress Inks gav jeg 33 kr for stk.
TH tape 64 kr pk
2 stk store glossy accents 74 kr, så det syntes jeg jo ikke var værst

Pakke 2 modtog jeg idag fra swiatpasji.pl og ja, det foregår også altsammen på polsk, men når man har siddet i 6 timer og gloet på en skærm for at slappe af, så kan man efterhånden finde ud af basis betydningerne.
Her kan jeg dog ikke lige give jer nogle specifikke priser endnu, da hun bare har skrevet en bon ud, hvorpå der står  Art. Scrapbooking osv. Men her er hvad jeg har modtaget.












Jeg skal nok senere når jeg har overskud til det prøve og finde priserne på de forskellige ting, hvis der er nogen som gerne vil vide det!

Knus Frk Toft

søndag den 8. januar 2012

Frk Toft's salgsblog snart klar til at se dagens lys

Hejsa allesammen

Ja, som overskriften siger, så er jeg ved at lave en salgsblog, som gerne snart skulle se dagens lys! Der vil jeg sælge ud af hobbyartikler, som jeg har købt for meget og ikke får brugt. Ting fra hobbyer, som jeg ikke rigtig gør i længere. Fejlkøb og ting, som bare står og gemmer sig på loftet, men som godt kunne bruge et nyt hjem.
Ja, som sagt det tager lige lidt tid endnu, for ja, jeg er da helt ude af trit mht. hvordan det egentlig er jeg skal lave en blog! Hehe, så ja, jeg kæmper f.eks. hvordan det er jeg kan lægge et link til den på min blogside her! Så alt hjælp tages imod med kys hånd!

Knus Mie/Frk Toft

mandag den 2. januar 2012

År 2012

Hejsa allesammen!

Ja, der har igen været stilhed på bloggen, men der har været SÅ mange ting her på det sidste at det er blevet nedprioriteret lidt!

Jeg håber at i alle er kommet godt ind i det nye år!!

Mit år 2012 bliver først og fremmest uden alle mulige nytårsforsæt, for let's face it det holder IKKE en meter, når jeg sætte mig noget for i den stil der.
Så år 2012 skal for mig være, hmm, ja jeg tror jeg vil se det som mulighedernes år!
2011 er sket og jeg fik en diagnose, nu kan jeg her i 2012 se fremad istedet for bare føle jeg står i stampe!

2012 skal også være det år hvor jeg vil vende tilbage til en af mine helt store passioner, nemlig at fotografere.

Så jeg vil starte 2012 med at vise et billede jeg tog ude i haven en tidlig morgen i sommers.



HI everyone

Well, I've decieded that 2012 is going to be the year of possibilities. 2011 was the year I've got my diagnoses, so this year I'm looking forward.

2012 is also going to be the year where I'll return to start doing one thing I love so much and that is photography!
I'll start this year with a picture I took this summer in the morning


Bye for now