tirsdag den 21. februar 2012

Et dåbskort

Hejsa allesammen

Efter en MEGET hård dag igår med uventet overraskelser, som mit hovede ikke lige kunne kaperer og en tur nede ved massøren, så var jeg bare død. Hvilket resulterede i at jeg gik i seng kl 21.00 og sov indtil kl 8 imorges, men er stadigvæk lidt ved siden af, så fik besøg af min skønne mutti, som bare har været her, hun ved hvad jeg har brug for, så ved at hun har været her, har jeg lige kunne sætte mig ind og lave et dåbskort til den lille Signe, som vi skal til dåb med på søndag. Jeg glæder mig rigtig meget og håber at jeg har en god dag den dag. :o)
Det er mit første dåbskort nogensinde og ja, det kan man vist også godt se nogle steder! Hehe
Jeg tager gerne imod tips og ideer hvis der er noget i ville have lavet om. Jeg ved jo ikke om der en bestemt "linje" som man skal følge med, når man skal lave kort osv. I ved hvor skal blomster sidde og hvor mange osv. sammen. Det er bare gjort ud fra mit hovede! :o)

Knus Mie

søndag den 19. februar 2012

Ovenpå igen!

Hej med jer

Ja, efter nærmest en uge på langs pga. noget influenza lignende noget, så har jeg ikke været online fra computeren, kun min tlf, så der er ikke lige blogget fra min side af, MEN så tager jeg revanche nu!
I denne uge har det været pakkernes uge her hos mig!!
Først modtog jeg et dejligt brev fra den dejlige Aka med de skønneste udstansninger!


Og når man ligger syg, så er det altså dejligt med lidt pakker! :o)
Selvsamme dag modtog jeg også en pakke med ting fra Holland, som jeg har haft i en "kurv" på siden i et stykke tid og som nu endelig skulle til at være mine! Jeg køber fra dem her i Holland! http://www.scrapbookdepot.nl/


Så nu kan jeg endelig komme til at lege med mine alfabeter uden de bliver ødelagt! :o)

Dagen efter kom der så en pakke fra Scrapper, så når jeg er helt ovenpå igen, så vil jeg igang med at lave nogle kort!

Jeg har også i denne uge fået en pakke til Mayfair og jeg fra Polen af, men en masser lækre ting. Jeg har desværre ikke fået taget billeder af det, da min kæreste var så sød og lægge tingene på plads inden der blev taget billede, så det må folk drømme sig til! Og Mayfair bare roligt dit er holdt for sig selv! :o)

Tilsidst vil jeg ligge et billede ind af et LO, som jeg lavede kl. bøv en nat, hvor min ADHD tog overhånd trods influenza, så ja, det blev til det her og det er også det, jeg vil deltage med i Washitape konkurrencen inde på Scrapsisters, so here goes!!


Billedet tog jeg i Zion Wildlife Gardens i New Zealand i 2008. Nogle kender det måske fra en tv serie på tv2 med Løvemanden, mener jeg de kaldte ham. Det er en af deres hvide tigere. Denne her havde lige spist, så den var søvnig. Ufatteligt, at vi kunne komme så tæt på! Min drøm var jo og se dens fantastiske øjne og lige pludselig midt i dens søvn (rævesøvn) vil jeg kalde det, for den vidste skam godt vi var der, der åbnede den lige det ene øje på klem, for nærmest og fortælle, jeg har set jer!! Så jeg fik mit længe ønskede billede! Og jeg var så glad.
Det er først nu her flere år efter jeg er begyndt og kigge på billederne og når der er flere tusinde, så har jeg nok at give mig til! :o)

Jeg har først taget et kvistpapir, som jeg har glimmermistet med en grønlig/blålig nuance og så har jeg bare duppet lidt perfect pearls på imens det var lidt vådt, så det får både et bronze skær og et blå/grønligt skær. Så fandt jeg noget farvet papir i den flotte farve, som tigerens øje. Så har jeg brugt mit friends washitape fra Polen af! LOVE it, det har jeg kommet noget blåt distress ink på! Fandt et tag, som jeg har købt til Convention tror jeg det var med "Pet information". Syntes det ville gå godt hertil! Plus jeg fandt et lille tag, som jeg faktisk mener jeg har fra Scrapsisters. Begge dele har fået lidt farve på.
Jeg har også brugt min vintage alfabet die fra TH. Min nye dymo til overskift med præg! ELSKER den så meget allerede.
Jeg tror vist det er det! Det er første gang jeg nogensinde fortæller, hvad jeg har gjort ved et LO, så ved ikke om det er korrekt, men jeg prøver.
Og det er også et af de første LO'er, som jeg sådan rigtig viser. Jeg tror jeg har fået lavet 5 LO'er i alt, men er meget selvkritisk og føler ikke, at jeg kan følge med alle andre mht. at gøre dem flotte og lave "clusters" osv. Men ja, det er jo så også en af de ting, som jeg forsøger at arbejde med mht. min ADHD og de andre ting, jeg skal lære, at alt ikke behøver og være perfekt og at det er ligemeget med hvad andre syntes om mine ting, så længe jeg selv kan lide det. Så here goes! En ny begyndelse for mig inden for Scrappens verden, jeg skal være glad for det jeg laver og dele det med nogen! Så det vil jeg forsøge! :o)

Forsat god søndag!

Knus Mie

søndag den 12. februar 2012

Scrap i Nr. Snede!

Hejsa allesammen!

Ja, igår var dagen, hvor der skulle hygges i Nr. Snede og det må man jo sige der blev til den HELT store guld medalje.

Dagen startede hos Gitte (blognavn Ras). Jeg havde overnattet hos hende og hendes skønne familie og så en veninde til pigerne. Jeg var nemlig taget ud til dem fredag aften, hvor den havde stået på hygge med x-factor og snolder min favorit er helt klart M Benjamin! (Jeg blev taget godt imod, fordi rygtet ville have sig, at jeg havde slik med!! Hihi så der var 3 piger i døren, da jeg kom)

Nå, men lørdag morgen kl 7 ringede uret og ja, jeg var MEGET træt, men stadigvæk glad ved tanken om, at klokken i det mindste ikke havde været 5, som den kunne have været, hvis jeg ikke var taget afsted dagen før.
Vi skulle kører med Mayfair i et familiemedlems store bil!! Vi havde aftalt at hun skulle komme klokken 8, så klokken 8 kigger jeg ud af vinduet og ser en stor sort bil, som virker som om den ikke kan finde vej, så jeg går ud på trappen og vinker som en gal, for ja, altså HALLOOOOOOOOO vi er lige her og vi skal til og afsted, MEN da bilen kommer nærmere, så er det sgu en MAND som kører den og ja, han kiggede sgu også noget forvirret på mig! *lol* . Så flov gik jeg tilbage indenfor og fortalte at det ikke være hende.
Linda kom og HELDIGVIS, så var det en stor bil!!! Juuuuuuuuubiiiiiiiii, for altså sådan en dag skal det altså ikke være vores grej vi går ned på, så 3 kvinder, 1 stk minivan og ja, udstyr, så det så ud som om vi skulle være væk i en måned, jamen, det var FEDT!!!
Afsted på tur kom vi, for nu skulle Nr. Snede gøres usikker.
Det første vi så da vi kom var Linda, som holdte arrangementet og hun kom og tog godt imod os og det var bare fantastisk.
Ind kommer vi et super skønt lokal, som allerede var fyldt til renden af kvinder fra nær og fjern. Ja, der kom skisme en hele vejen fra Sjælland!! Respekt for det siger jeg bare! Så med en lille baby ovenikøbet, jamen, det var bare SÅ skønt og sådan en dag er der faktisk mange som gerne vil tage sig af det lille fnug! :o)
Vi tre var nogle af de sidste som kom, men vi manglede stadigvæk 2 andre for at vores lille flok, der skulle afsted sammen, var samlet, men Stine og Nina kom lige efter os, så det passede jo bare perfekt.
Vi fik alt vores grej ind og fik lavet plads til alle og så blev vi ellers informeret om lidt småting og så skulle der ellers spises morgenmad, mmmmm det var dejligt! Der manglede intet.
Efter det gik vi så igang med diverse projekter. Nogle lavede ting til konkurrencen, mens andre koncentrerede sig om andre ting. F.eks. til salg bordet!! Hold nu maule det blev hurtigt stormet! Hihihi!
Jeg fik selv et par ting på til salg bordet.
 
Jeg har allerede været ved og bruge af det lækre mørkeblå hønsenet, som jeg købte af Linda, gad vide hvor hun har købt det henne, for tror godt jeg kunne bruge mere af det!


Billeder af de piger jeg var afsted med.




Mayfair aka Linda løb selv rundt med sit kamera, så jeg fik ikke et billede af hende hun var ellers en af dem som var med os! :o)

 Det lækre madbord!
Mmmmmmm




Stemningsbillede



Stemningsbillede! Folk står lige i kø til mad, så der er ikke så mange på billedet


Mit kort jeg fik lavet lidt ud fra opgaven af

Et LO jeg kom igang med, men mangler stadigvæk lidt



Ting jeg købte ude på Hobbygården! Fik lige 15 stk scallop dies for 190 kr! Ja, tak!!!

Købte et flot kort af en, men jeg kan selvfølgelig ikke lige huske hvad hun hedder, min hukommelse er ikke for god, desværre! 



Ja, det var så de billeder jeg havde fra igår! Linda/Mayfair tog mange flere billeder og hun har lovet at ligge dem ud! Jeg fik ikke taget så mange billeder som jeg ville, men for første gang i lang tid fik jeg lavet lidt kreativt og hygget mig i et fantastisk selvskab og det er i sig selv en meget stor sejr for mig!!
Så jeg siger mange tak til alle de fantastiske kvinder som jeg fik mødt igår og som var med til at gøre min dag fantastisk! Og til jeg der var med, smid endelig en kommentar, så jeg kan finde jer og følge jer på jeres blogs!

Knus & krammer Mie/ Frk Toft

torsdag den 9. februar 2012

???????????

Hej med jer!

Ja, overskriften siger det hele! Jeg er et stort spørgsmålstegn ligefor tiden. Efter en meget hård periode uden så meget overskud, så er jeg på vej op igen og ja, det er ved at være et stykke tid siden at jeg har skrevet på bloggen, men har haft meget om ørerne, men jeg er heldigvis inde i en okay periode ligenu, MEN det er dog den hyperaktive del, der er i udbrud og det kommer nogen gange til udtryk TOTALT forkert! Ja, jeg startede med at vågne kl 6 imorges til HAKUNA MATATA, what the F*** tænkte jeg bare! Hvordan dælen er det lige blevet til min alarm, men i alt min forvirring fra tiden hvor jeg ikke kunne sove og mange andre ting, så var jeg kommet til at sætte den til som alarm sang, så jeg fik skisme noget af det chok da den startede med at spille imorges! Så jeg lå lige og tog mig sammen til at komme op og i bad, ja, for andre hvor sådan en handling bare er noget der sker sådan vupti, så er min hjerne desværre lidt anderledes. Fra at jeg har tænkt tanken til det bliver udført til en handling kan der nogen gange godt være gået over 4 timer! Jep! I læste rigtigt! Jeg tænker hvert eneste scenarie igennem om, hvad der skal ske og hvad jeg skal og hvor tingene er og hvad tøj skal jeg have på og så vupti, så er jeg måske også igang med at planlægge aftensmaden, så i og med at jeg klarede det på 2 timer idag! JA, det er sgu en succes for mig og jeg ELSKER det! Jeg var sådan lidt høj efter det, for det var en sejr for mig!  De sidste 2 uger er jeg også kommet op og af sted ind på Daghuset i Viborg efter min down periode og ligenu har vi en ordning hvor jeg har bilen ind mandag og torsdag og det har fået mig afsted, da jeg har lidt længere tid til at blive klar på om morgenen.

Men min dag startede med Hakuna Matata er de klogeste ord! Måske det skulle have været min overskirift! Hehe!
Og derefter spillede musikken bare løs på mobilen og det var den kick start jeg skulle have idag! Hvordan mon dagen arter sig imorgen!

Ps. Jeg venter spændt på posten!

Knus Mie