tirsdag den 6. september 2011

Mit krearum!!

Hejsa allesammen!

Ja, jeg jeg ved skam godt der har været MEGET stille på min blog den sidste måned, men jeg havde lige brug for lidt tid for mig selv, for at få/finde lidt inspiration og for at få lidt mere styr på mig selv og hjemme!

Der er sket så meget den sidste måned at ja, jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, men jeg kan jo starte med det sidste som der er sket og det skete i weekenden!


Mit krearum!!! Ja, jeg var aldrig rigtig kommet på plads der vi flyttede herud, men det valgt jeg og gøre noget ved i weekenden! Here goes!!

Før jeg sådan rigtig gik igang med oprydningen! Jeg var dog begyndt på bordet!
Midt dejlige skab med plads til mange ting
SystemSådan det var så en tur af mit krearum. I hjørnet hvor min gine står, der står alt mit garn og patchwork stoffer, plus stoffer til at sy tøj af.

Tak fordi i kiggede med!

Knus Mie

8 kommentarer:

 1. Hold da op en forandring der lige skete der =D
  Nu har du da fået plads til, at inspirationen kan være der. God udnyttelse af rummet, og jeg kan godt lide, at du også har plads til gine,stof og garn
  lonol/Lonnie

  SvarSlet
 2. HOLD DA SÅ LIGE OP!

  Dér blev jeg lige grøn af misundelse ;) Hvor er det bare lækkert, stort og lyst... Nu glæder jeg mig, om muligt, endnu mere til at få mit eget rum lige om snart

  Syns da selv, at det netop er lækkert at man hele tiden lige laver lidt om, så det virker mere optimalt. Min OCD-del vågner med jævne mellemrum, og så får mit hjørne lige en større tur *GG*

  Takker for kigget - Og håber da at kunne kigge forbi IRL en dag, når vi åbenbart ikke bor så langt fra hinanden ;)

  SvarSlet
 3. Frk Toft.. hvor er det inspirerende at se. Jeg selv er gået lidt kold, efter flytningen og har bare ingen kræfter lige nu. Det gør mig både ked af det og stresset,for jeg trivedes ikke med rod. Herligt at se du har fået styr på dit eget private legerum :-))

  Mange knus
  Henriette

  SvarSlet
 4. hold op hvor er det blevet lækkert... man fristes til at komme til "kaffe" ;-)

  SvarSlet
 5. Mette du skal være så velkommen til at komme til kaffe! Jeg er bare ikke så god til at lave kaffe, da jeg ikke selv drikker det! *gs* Men vi har da til det, hvis det skal være! :o)

  SvarSlet
 6. Sikken et lækkert rum du har fået dig. Nu kkan du rigtig folde dine kreative vinger ud.

  SvarSlet
 7. Wauw det er et lækkert rum! Jeg skal selv, i den kommende uge til, at indrette mit nye krearum efter en flytning. Tak for inspiration!

  Hav en dejlig dag,
  MalleQ

  SvarSlet
 8. Hejsa Malle Q! Tak for din kommentar for et stykke tid siden! Altid dejligt at man kan inspirerer andre! :o)

  SvarSlet