lørdag den 7. maj 2011

Fra sygesengen i vores dejlige hjem Stoholm

Hejsa allesammen!

Ja, siden onsdag i sidste uge har mit helbred skrantet noget så voldsomt, ja, det er år siden jeg har oplevet noget lignende. Psyken er/var endelig ved at være ovenpå igen efter en ordentlig nedtur. Jeg er også startet på Daghus Viborg, hvor jeg er sammen med andre, som har det lidt ligesom mig og det har virkeligt været tiltrængt, MEN lige hvor det hele kører på skinner, så måtte der jo ske et eller andet! ( som min kæreste sagde idag "Skatter du er sgu da også født under en uheldig stjerne" den kommentar kommer jeg ind på lidt senere i indlægget.
Det hele startede onsdag i sidste uge ja det var faktisk stadigvæk april måned, vildt som tiden er løbet fra mig. Jeg var ved min fys i Daghuset og hun gav mig en massage af hele kroppen pga smerter over det hele pga slidgigt og vejrskiftet hjælper mig bare ikke lige pt. Jeg havde gået og haft lidt kriller i halsen, men intet som var noget, men dagen efter ja, velkommen til en indre sauna. Jeg har en god indre varme pga min medicin, men sidst på dagen skal jeg lov for at sveden bare løb af mig! Overgangsalder here I come følte jeg bare, men dagen efter stod den på ondt i halsen og slem host! Great tænkte jeg, så var vores tur til Tyskland nok i fare for at blive aflyst om lørdagen. ( Tyskland og jeg har et anstrengt forhold, men det er en længere historie, men det korte af det lange, så bliver jeg sgu altid alvorlig syg når jeg skal derned.) Fredag aften endte med 39,7 i feber og en meget tam mig.
Lørdag var ikke meget bedre, ja faktisk kun være, søndag til vagtlægen. Pga nu begyndte jeg og hoste blodigt slim op, dommen bronkitis og halsbetændelse, men ville de give mig penicillin, nope tallet var ikke lige højt nok. Great! Mandag vågner man så op med øjenbetændelse det har jeg ikke haft siden jeg var helt lille. Hosten bliver være og hovedet gør mere og mere ondt. Onsdag så begynder det lidt at går i den rigtige retning og jeg gik bare og håbede og båd til at nu ville jeg bliv rask til weekenden, da min mor og skulle Odense og besøge noget familie som jeg ikke har set i mange år og samtidig skulle vi på markedet der skulle afholdes i Pakhuset, men desværre, så gik det tilbage for mig torsdag, frem fredag og så idag, har jeg oplevet det værste nogensinde. Dagen startede okay og jeg var begyndt og kunne smage noget igen, så jeg skulle lige have en sodavandsis og hvad der derefter sker fatter jeg ikke så meget af for jeg får det vildeste hoste anfald og jeg til min skønne skat, at jeg ikke orkede mere og så tog fanden over min krop. Midt i mit hosteanfald får jeg de vildeste smerter i det nederste/lysken og så begyndte tårerne og trille og midt i det hele kommer der slim og jeg ved ikke hvad ud af mund og næse og jeg hoster samtidigt imens tænker jeg bare " jeg er ikke forkølet" hvad sker der jeg er bange og råber af smerte og under det hele har min kæreste forholdt sig fuldstændig roligt og bliver ved med at sige "så så skatter ud med det hele! Bare spyt det ud, bare ud med det!" alt imens jeg tænker hvad skal jeg spytte det ud i og så siger han bare stille og roligt "spyt det bare ud i sengen" alt imens han forsøger at tørre mine øjne og snottet væk, jamen hold nu kæft aldrig har jeg følt mig så ydmyget, men også elsket så meget på en gang! Midt imens alt det her sker og jeg hoster som en gal begynder mine tanker bare og køre " Mie for fanden nu skal du sgu ikke også hoste så meget du kommer til at skide i bukserne!!!!! Hahahaha! Undskyld, men er helt færdig af grin efter den episode. Tro mig det var sgu ikke sjovt da det stod på, min kæreste fik også fat i vagtlægen og afsted kom vi med viskestykker en lokumsrulle, da jeg havde brugt alt køkkenrullen! Hurtig ind og hurtig ud, så skriver vi lige lidt pande/bihulsbetændelse på min liste, men stadigvæk ingen penicilin, tallene var stadigvæk ikke høje nok, så det skal gå væk af sig selv, men du får da lige nogle morfin lignende piller for de smerter i lysken og så får du flydende Kodein som skal dæmpe din host. Okay så tænker man, men nu hvor min kæreste har hentet Kodeinen som jeg skal have 3 gange dagligt, så står der må ikke indtages ved bronkitis eller hoste med slim! What! Hvad sker der lige for det? Nå, men nu må vi se efter hvad der sker! Hun har jo sagt det er det jeg skal have!!! Mon lægerne altid har ret!
På vej hjem fra vagtlægen siger min dejlige skat bare til mig! Du er altså født under en uheldig stjerne! Og ja, når det gælder mit helbred der har jeg skisme ikke været for heldig, men jeg priser mig lykkelig hver eneste dag fordi jeg har verdens dejligste kæreste, vi har fået det dejligste hus i Stoholm efter et par år i Viborg centrum, så kan vi prise os lykkelige over at vi kan åbne en terrasse dør ud til vores have!!! En have hvor dejligt er det ikke og så alt den fantastiske fuglesang der er hele dagen lang. På det punkt føler jeg mig som verdens heldigste! Så ja, Stoholm er skøn og Stoholm er for livet - især hvis engang ude i fremtiden tænker på at få en familie. Kan i nu have en forsat god weekend allesammen! Husk nu at det ikke er sommer endnu. Jeg tror jeg har lært af min fejl som muligvis stammer fra Påsken i lange bukser og t-shirt da jeg var i haven der.

Krammer til jer alle

3 kommentarer:

 1. Hold da op, det var ellers noget af en skrækkelig oplevelse!!! Jeg kan sørme godt forstå at du blev bange...
  Hvor er det dejligt at du har SÅ dejlig en kæreste og at I sammen har et skønt hus med have i Stoholm - for Stoholm det ér nemlig en dejlig by, vi bor der nemlig også :)
  Rigtig god bedring til dig, jeg håber virkelig snart det vil gå den rigtige vej!!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 2. Jamen du godeste Mie! Håber da virkelig du har fået det bedre? Det lyder slet ikke spor sjovt, selvom jeg til fulde kender det med den mørkesorte humor! :D

  Kom du slet ikke til hverken Odense eller Tyskland så?

  SvarSlet
 3. Hejsa Stine!

  Nej, jeg kom ingen af stederne. Det er først nu jeg er ved at være ovenpå igen! Så det har dælme været en drøj omgang.

  Knus fra mig

  SvarSlet