onsdag den 18. maj 2011

Slappe af dag!

Hej allesammen!

Ja, der er sket så meget de sidste par uger, så ja, jeg er noget drænet for energi og så hjælper det jo ikke på at vejret er så træls.

Så er det jo godt jeg lige har nogle billeder af lidt som jeg fik lavet i påsken, for jeg blev angrebet af alt muligt! :o)


Svenske kanelknuder ala Mie
Fik lavet en del af dem til fryseren, så man altid lige har et eller andet og tage op, hvis man nu lige skulle få gæster! :o)Ja, undertegnet er igang med at plante alverdens ting efter vi har fået fjernet mere eller mindre ALT det gamle. Så der blev sat roser, tagetes, spanske marguriter, millions bells, pelagonier osv. Så det var første bed ud af en MEGET stor have! :o) Det skal så siges det kan IKKE anbefales kun at have en alm trøje på selvom solen skinner! Dette var i påsken, hvor der var drøn varmt, men det resulterede også i over 14 dage på langs pga. diverse ting, halsbetændelser og en masse andet!

Nå, i må alle have en forsat god dag!

Knus Mie

6 kommentarer:

 1. Hvor se de kanelknuder lækre ud, hvornår var det der var kaffe... griner. Man skal aldrig smide tøjet for tidlig her i foråret, men det mærkede du jo på egen krop :o(

  SvarSlet
 2. Bager er du da ikke - det kan man da se. Fy for satan. '
  Det ligner mest en pakke mast brugte skridtbind.
  Og tag da lige og vask det hår...eller er det vigigere at bruge alle de penge du skriver du bruger, på kreative stoffer og garn? Eller bruger manden din alle pengene på sko, mens du grædende må se på og tigge om sko når du kommer hjem...(Det kunne være du fik det meget bedre, hvis du slap af med ham)

  SvarSlet
 3. Hahaha, aldrig har jeg grint så meget over kommentar! Tak for den! Det kan da godt være mine kanel knuder ligner maste skridtbind, men de smagte svedigt på den fede måde! :0) hahaha
  Mht mit hår så er jeg ikke lige typen som lægger makeup og sætter håret op inden jeg skal i haven, men næste gang skal jeg nok tage læbestift og smykker på og sætte mit hår op til lir. Det kunne jo være der kommer uventede gæster og hvad byder man uventede gæster! Kaffe og kanelknuder! Hahaha. Og mht til min kæreste, så kunne det da aldrig falde mig ind og skibbe ham! JEG SKAL JO HAVE EN TIL AT SLÅ GRÆS!

  Go weekend til dig anonym og alle andre!

  SvarSlet
 4. Hold da op Mie, læste lige din tidligere besked, kan da godt forstå du blev slået lidt ud af kurs.

  Ja haveprojekter ender også altid med at løbe løbsk for mig - det er jo så hyggeligt, og det bliver så flot når alt er vokset til.

  Godt at du er ved at være ovre div. influenzaer!

  SvarSlet
 5. Hejsa Stine

  Ja, havearbejde løber også løbsk her når det er, for man kan jo se, når man har fået noget lavet og det er skønt.

  Mht den tidligere kommentar, jamen hvad skriver man til sådan et fjols, undskyld udtrykket! Jeg har billeder af hvordan de skal se ud fra en opskrift i et blad, så ja, det er sgu nok en som ikke har forstand på mad og ikke har skid andet at bruge sin tid på end at sidde foran en computer og glo! :0)

  Knus Mie

  SvarSlet
 6. Sikke en kryster, der skriver sådan. Desværre er der flere, der har oplevet det. Jeg synes det var et godt svar til en tåbe.

  Det er så dejligt at få ordnet haven. Her har det mest været køkkenhaven, der har fået en omgang og bliver vi ved, får vi den nemmeste køkkenhave også næste sæson. Vi har allerede stor glæde af høsten derfra: asparges og krydderurter :)

  Jeg har nyt om blogtræffet den 5. juni - kig ind!

  Klem fra
  mette

  SvarSlet