onsdag den 7. december 2011

Tilbage igen! Skal vente 10 måneder på at få medicin for min ADHD!! What the fuck!

Hej med jer!

Ja, sidst jeg skrev gik det meget hurtigt, så kan godt se at mit indlæg havde nogle fejl og mangler hist og her,som jeg er blevet gjort opmærksom på!
Først er der en som har spurgt om hvad jeg så fejler!
Jamen, det korte og det lange er, at jeg i september fik diagnosen ADHD, scorede top i begge. Derudover fik jeg diagnosen Borderline type 2 og evasiv/ængstligheds et eller andet, kan ikke helt huske det sidste. Og ja, jeg ved skam godt at sygdommen ikke er det der gør hvem jeg er og tak for bekymringen anonym! :o) Jeg er da så meget mere end min sygdomme, men lige pludselig var der bare SÅ mange ting som faldt på plads for mig - ja det var slet og ret en åbenbaring! Igen kan jeg kun anbefale Sari Solden's bog " Kvinder med ADHD" den er bare fantastisk.
Siden jeg sidst skrev så har vi jo fundet ud af at kommunen sådan set havde glemt mig i deres system! Jamen, hvordan fanden kan det da ske i vores nymodens computerskabte verden at folk de bliver glemt! Men altså det sker og ja, nu har jeg så fået at vi at de beklager, men vi skal starte et nyt afklaringsforløb og ja, jeg skal så på kontant hjælp fra d. 1 januar og det er jeg også helt indeforstået med, men jeg har lidt svært ved, når så en sagsbehandler siger jeg skal tage op på kommunen og så søge om kontant hjælp og at jeg skal bare sige det har hun sagt, at de så står og kigger dumt på mig og siger "Jamen, det kan vi da ikke lige hjælpe dig med, for vi er igang med at ansætte en masse nye sagsbehandlere!!!" What the FUCK!!! Nok er jeg forvirret i forvejen og har svært ved at koncentrere mig og huske ting, men det der var da det mest latterlige pis jeg længe har hørt. Ikke jeg skal disse sagsbehandlerne i Viborg kommune for de kæmper deres kamp! Jeg vil bare gerne vide hvem det var der fik den "geniale" idé at udlicitere sager til firmaer andre kommuner? Ja, jeg fik f.eks. en sagsbehandler, som var ansat ved Integro, som egentlig er fra Hjørring eller noget i den dur!!! Jamen, hvad sker der lige for det? Jeg skrev, jeg rykkede og hørte ingenting i over et halvt år og så får jeg endelig en mail en dag. "Ej, Gud Mie, jeg troede du vidste jeg ikke er din sagsbehandler mere, det har Viborg kommune bestemt og de sagde de ville kontakte dig og det er over 2 måneder siden!!!!! AMMEN altså hvad sker der lige for det!!!

Nå, men det klarede jeg da så er komme okay igennem uden den helt vilde nedtur, men det var da frustrerende, MEN nu hvor vi så snakker frustrerende!!!! Jeg var nede ved Søndersø og er rykke dem lidt i ørerne, for jeg ville gerne vide, hvornår de havde tænkt sig og sende mig et brev!!! Snakker med den søde sekretær og hun kigger vældigt i sit system og ja, hun kan ikke finde mig!! Og jeg ved min læge havde sendt en henvisning, da jeg selv var der den dag. Nå, men have fat i min læges sekretær og sige nogle ting at jeg var sgu frustreret og ja, det kunne hun sgu godt forstå, for hun havde bevis for at det var sendt! ALTSÅ endnu engang glemt i systemet!! Jamen altså, så bliver man sgu noget trist!! En uge efter får jeg et brev fra dem at jeg først kan få en tid til at få medicin d. 17 september 2012!!!! What the FUCK!!! Seriøst! Så nu er min læge igang med er rykke for det, for det kan bare ikke passe, at når man har brug for medicin, at så kan man ikke få det. Jeg har ventet i 3 år på de kunne stille den rette diagnose, nu skal jeg så vente yderligere 10 måneder på medicin og ja, det kan tage over et år at køre det medicin ind, man skal være heldigt hvis der bliver ramt rigtigt første gang. Jamen, er der noget at sige til, at folk, som går syge ender med at blive mere syge og ja tilsidst måske uarbejdsdygtig!!
Jeg nægter at opgive for jeg mener jo selv at jeg har 30 år + på arbejdsmarkedet endnu, men jo længere tid der går, jo mere kommer man selv til at tvivle om man stadigvæk er god nok til det!!!

Nå, men det må være altså for idag!

Billedspammer jer nok en af dagene!!

2 kommentarer:

 1. Hej :-)

  Ja, man skal sgu være både psykisk og fysisk stærk, for at kunne klare systemet ;-)

  Hvorfor skal du på kontanthjælp? Har du brugt dine sygedagpenge op? Med forlængelse og alt det der?

  Mht. medicin, så kan din egen læge jo altså sagtens udskrive det. Husk iøvrigt at søge om tilskud, for det er vildt dyrt! Min søn har ADHD, og uden tilskud gav vi 7-800 kr. for 30 piller. Og dét er dælme mange penge, når du er på kontanthjælp :-(

  Bliver du medicineret og behandlet terapeutisk for din Borderline? Ellers vil jeg klart anbefale dig, at få en henvisning til noget. Jeg har selv Borderline, så ved hvad jeg taler om ;-)

  I hvert fald håber jeg, at du snart får bundet knuder på alle de løse ender!

  K.H June

  SvarSlet
 2. Hejsa June!
  Først vil jeg sige tusinde tak for din hilsen. Det er rart at jeg ikke har skræmt alle væk! :o)Derefter så vil jeg sige at jeg skal på kontanthjælp pga. de forskellige sagsbehandlere jeg har haft ja, de har forlænget mine sygedagpenge på så mange mærkelige måde, som jeg ikke selv var klar over. Jeg fandt f.eks. ud af nu her at jeg gik med henblik på en revalidering og det har slet ikke været på tale, det er først noget jeg er begyndt og drømme om nu. Jeg har været sygemeldt siden januar 2009.
  Jeg har fået at vide, at før at jeg er blevet tilset af den anden psykiater, som i vejledning med en sygeplejeske skal stå for mit fremtidige forløb, så kan/må jeg ikke få noget!
  Det eneste jeg bliver medicineret for at mine svære depressioner som jeg har haft, som jeg jo så har fået at vide, at det har jeg ikke længere, men at jeg fejler alt det andet, så ja, jeg er sgu lidt lost.
  Så jeg får ikke nogen form for behandling overhovedet andet end Citalopramen, som jeg får 60 mg af om dagen.
  Så som jeg sagde før, så er jeg dælme lost!!


  Knus Mie

  SvarSlet