søndag den 19. februar 2012

Ovenpå igen!

Hej med jer

Ja, efter nærmest en uge på langs pga. noget influenza lignende noget, så har jeg ikke været online fra computeren, kun min tlf, så der er ikke lige blogget fra min side af, MEN så tager jeg revanche nu!
I denne uge har det været pakkernes uge her hos mig!!
Først modtog jeg et dejligt brev fra den dejlige Aka med de skønneste udstansninger!


Og når man ligger syg, så er det altså dejligt med lidt pakker! :o)
Selvsamme dag modtog jeg også en pakke med ting fra Holland, som jeg har haft i en "kurv" på siden i et stykke tid og som nu endelig skulle til at være mine! Jeg køber fra dem her i Holland! http://www.scrapbookdepot.nl/


Så nu kan jeg endelig komme til at lege med mine alfabeter uden de bliver ødelagt! :o)

Dagen efter kom der så en pakke fra Scrapper, så når jeg er helt ovenpå igen, så vil jeg igang med at lave nogle kort!

Jeg har også i denne uge fået en pakke til Mayfair og jeg fra Polen af, men en masser lækre ting. Jeg har desværre ikke fået taget billeder af det, da min kæreste var så sød og lægge tingene på plads inden der blev taget billede, så det må folk drømme sig til! Og Mayfair bare roligt dit er holdt for sig selv! :o)

Tilsidst vil jeg ligge et billede ind af et LO, som jeg lavede kl. bøv en nat, hvor min ADHD tog overhånd trods influenza, så ja, det blev til det her og det er også det, jeg vil deltage med i Washitape konkurrencen inde på Scrapsisters, so here goes!!


Billedet tog jeg i Zion Wildlife Gardens i New Zealand i 2008. Nogle kender det måske fra en tv serie på tv2 med Løvemanden, mener jeg de kaldte ham. Det er en af deres hvide tigere. Denne her havde lige spist, så den var søvnig. Ufatteligt, at vi kunne komme så tæt på! Min drøm var jo og se dens fantastiske øjne og lige pludselig midt i dens søvn (rævesøvn) vil jeg kalde det, for den vidste skam godt vi var der, der åbnede den lige det ene øje på klem, for nærmest og fortælle, jeg har set jer!! Så jeg fik mit længe ønskede billede! Og jeg var så glad.
Det er først nu her flere år efter jeg er begyndt og kigge på billederne og når der er flere tusinde, så har jeg nok at give mig til! :o)

Jeg har først taget et kvistpapir, som jeg har glimmermistet med en grønlig/blålig nuance og så har jeg bare duppet lidt perfect pearls på imens det var lidt vådt, så det får både et bronze skær og et blå/grønligt skær. Så fandt jeg noget farvet papir i den flotte farve, som tigerens øje. Så har jeg brugt mit friends washitape fra Polen af! LOVE it, det har jeg kommet noget blåt distress ink på! Fandt et tag, som jeg har købt til Convention tror jeg det var med "Pet information". Syntes det ville gå godt hertil! Plus jeg fandt et lille tag, som jeg faktisk mener jeg har fra Scrapsisters. Begge dele har fået lidt farve på.
Jeg har også brugt min vintage alfabet die fra TH. Min nye dymo til overskift med præg! ELSKER den så meget allerede.
Jeg tror vist det er det! Det er første gang jeg nogensinde fortæller, hvad jeg har gjort ved et LO, så ved ikke om det er korrekt, men jeg prøver.
Og det er også et af de første LO'er, som jeg sådan rigtig viser. Jeg tror jeg har fået lavet 5 LO'er i alt, men er meget selvkritisk og føler ikke, at jeg kan følge med alle andre mht. at gøre dem flotte og lave "clusters" osv. Men ja, det er jo så også en af de ting, som jeg forsøger at arbejde med mht. min ADHD og de andre ting, jeg skal lære, at alt ikke behøver og være perfekt og at det er ligemeget med hvad andre syntes om mine ting, så længe jeg selv kan lide det. Så here goes! En ny begyndelse for mig inden for Scrappens verden, jeg skal være glad for det jeg laver og dele det med nogen! Så det vil jeg forsøge! :o)

Forsat god søndag!

Knus Mie

12 kommentarer:

 1. Jeg syntes det er rigtig flot og jeg er vild med det billede, hvor den lige åbner øjet lidt!

  Det er herligt at få pakker, hvad enten det er som en overraskelse eller det er dem man selv har betalt!

  Håber du snart er frisk igen :-)

  SvarSlet
 2. Det er simpelthen SÅ flot det LO.
  Lækre ting du har fået hjem.

  SvarSlet
 3. Sikken et skønt layout med fantastiske billeder. Det er altid lækkert med pakker ;O)

  SvarSlet
 4. Nøøjj hvor er du altså bare heldig!!!
  Det da vildt skønne die cuts hun har lavet
  til dig.. Er "slet ikke misundelig".. spændene
  hvilken ting du får lavet med dem..

  Dejligt sygdommen er ved at væk..
  Her er jeg vågnet med kæmpe forkølelse :(

  SvarSlet
 5. Skønt LO du har lavet og med så dejlige farver

  SvarSlet
 6. Super flot LO.
  Sikke da nogle vildt lækre pakker du har fået/købt.
  God søndag.

  SvarSlet
 7. Vildt lækre ting du har fået med posten :)

  Og det LO det kan man ikke se du ikke har gjort i så længe, super fint
  Og billederne er så fede, jeg kunne også godt tænke mig engang at besøge det sted i New Zealand

  SvarSlet
 8. Flot LO du fået lavet, dejlige fotos af tigeren. Det var en masse nyt legetøj, du har fået dig. God fornøjelse
  KH Lonnie

  SvarSlet
 9. Hej søde mor, super flot lo du har lavet. Håber du snart er helt oven på igen. Tak fordi du sætte din side op til mobil det gør det nemmere at følge og give kommentar ;)

  God søndag

  SvarSlet
 10. Skønt layout med de dejlige billeder.
  Og sikke mange ting du har fået at lege med. Herligt.

  SvarSlet
 11. Lækkert LO .. og dejlige nye legesager .. den slags hjælper helt sikkert ovenpå en tid med sygdom.

  Fortsat god søndag :)

  SvarSlet
 12. Alle de fine scrap sager du skal lege med, jeg er slet ikke misundelig :o) Flot lay out og det tiger billede er da helt fantastisk.

  SvarSlet