tirsdag den 21. februar 2012

Et dåbskort

Hejsa allesammen

Efter en MEGET hård dag igår med uventet overraskelser, som mit hovede ikke lige kunne kaperer og en tur nede ved massøren, så var jeg bare død. Hvilket resulterede i at jeg gik i seng kl 21.00 og sov indtil kl 8 imorges, men er stadigvæk lidt ved siden af, så fik besøg af min skønne mutti, som bare har været her, hun ved hvad jeg har brug for, så ved at hun har været her, har jeg lige kunne sætte mig ind og lave et dåbskort til den lille Signe, som vi skal til dåb med på søndag. Jeg glæder mig rigtig meget og håber at jeg har en god dag den dag. :o)
Det er mit første dåbskort nogensinde og ja, det kan man vist også godt se nogle steder! Hehe
Jeg tager gerne imod tips og ideer hvis der er noget i ville have lavet om. Jeg ved jo ikke om der en bestemt "linje" som man skal følge med, når man skal lave kort osv. I ved hvor skal blomster sidde og hvor mange osv. sammen. Det er bare gjort ud fra mit hovede! :o)

Knus Mie

10 kommentarer:

 1. Jeg syntes det er rigtig sødt :-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes også det er sødt og nej der er ingen bestemt linje - man gør jo lidt som man har lyst - men synes selv det kan være svært.

  SvarSlet
 3. Sødt dåbskort..

  Det guld værd med sådan en mor...

  Sådan en har jeg også.. Hun er så sød til at komme og være her og gå og hjælpe med at rydde lidt op osv hvad jeg nu ikke lige kan rumme osv... og så alligevel hygge med os når jeg har brug...

  SvarSlet
 4. Rigtig sødt dåbskort. Dejligt med sådan en mor.

  SvarSlet
 5. Det er da et fint kort, du har lavet. Alle har deres måde at scrappe på, og din måde er lige så god, som alle andres.

  SvarSlet
 6. Det er da et rigtig sødt kort - og hvis der findes nogen regler for hvordan pynten skal sidde, så har jeg aldrig hørt om dem - gør som du synes det lige passer, så tror jeg reultatet bliver bedst

  SvarSlet
 7. Det er et meget sødt kort - og heldigvis er der ingen regler for, hvordan man skal pynte sine kort, og det ville nok heller ikke være så sjovt, hvis der var.

  SvarSlet
 8. Hei.
  Godt å kikke inn til deg igjen også.
  Håper du får en fin weekend

  SvarSlet