søndag den 4. marts 2012

Scrap i det jyske

Hejsa allesammen

Efter en helt igennem fantastisk dag igår til Scrap i det jyske, ja, så er det vist blevet min tur til at blogge om dagen! Jeg er smadret og øm i hele kroppen idag, især i mavemusklerne af at grine SÅ meget. Det var skønt og så tiltrængt.
Jeg havde aftalt med en scrap- medsøster fra lokalområdet, at vi skulle følges ad. Vi kendte ikke hinanden i forvejen, så jeg havde nogle sommerfugle i maven og var lidt angst inden i hun kom for at hente mig, for hvad hvis nu hun ikke sagde noget og vi slet ikke kunne sammen, men Lise-Lotte er helt igennem så dejlig en fantastisk person og hendes personlighed, jamen, vi klikkede fra start af og kunne snakke sammen, som om vi havde kendt hinanden forevigt. (Det syntes jeg ihvertfalde, jeg kan jo ikke sige hvad List-Lotte syntes) hehe. Vi snakkede så godt sammen, at ja, en tur, som kun skulle tage en time for os at køre, den tog lidt over en time næsten, da vi var drejet forkert 1 sted!!! Hahaha så vi kom på den mere scenic route, vi så en masse flotte huse og natur og nød vejret! Hehe!
Vi ankom 9.50 og det var bare perfekt! Vi skulle ikke vente så længe på at komme ind og vi havde jo fået reserveret en plads hjemmefra.

Lise-Lotte
Jeg forsøgte også og få taget billeder af de andre  medscrapsøstre, som jeg var afsted med, men det lykkedes kun for mig at få foreviget Stine og Nina også, for altså, ja, jeg ved ikke hvad der skete med de to billeder jeg fik taget af Linda og Michelle i det smug, for det er totalt sløret, som om de bevidst vidste jeg havde taget et billede og så de havde lavet en hurtig bevægelse, så jeg kan desværre ikke lige lægge et billede af dem ud, men her kommer de andre så.
Koncentreret Stine

Nina

Ja, jeg fik også taget et par mere af Stine. Stine er jo "Miste" dronningen over dem alle, hun har bare styr på det der, MEN lige igår, så var det vist misterne som havde styr på Stine, for de ville sgu ikke helt som hun ville eller dvs. en ny miste hun havde købt, den ville bare INGENTING, når Stine forsøgte, men Nina tog den og et tryk, så virkede den, MEN så fik Stine den tilbage og ja, stadigvæk ingenting, så hun gik over med den for at høre hvad der lige skete og ja, forhandleren stod vist lidt og prøvede og eksploderede den sgu bare!! *LOL* Så Stine fik en ny, men den ville sgu heller ikke som Stine ville, så hvad det skete melder historien ikke om, for jeg var ved at blive kvalt i min cola af bare grin over noget vi sad og snakkede om, at jeg var nødt til at tage mig for munden ellers så havde de andre fået cola over det HELE!! Hehe
Stine i miste helvede!
Men i får lige et billede af Stine imens hun kæmper med sin miste.

Der var jo også en konkurrence som vi kunne deltage i både med kort og med LO. Og jeg syntes der var mange flotte LO's. Mit eget bidrag kommer på en af dagene. Der var dog et, som jeg bare forelskede mig i og det var dette LO.
Bald Eagle
Jeg ved ikke hvem der har lavet dette LO, men de billeder blev jeg bare forelsket i. Jeg elsker dyre billeder og især close ups som dette. Det er min egen drøm at komme så tæt på en engang ud i det fri og få taget nogle billeder, men nu kan jeg jo så ikke sige om dette er taget i det fri eller ej, men jeg syntes de er flotte.

Goodiebag
Da vi kom til Ejsing, ja, der fik vi jo lige en lille goodiebag, hvor der lå en lille punche i fra Hobbyworld/Gitte, der var papirer fra Scrap i det jyske, (tror det var dem), Der var kuponer til scrapper på 2 ark ensfarvet og et Donna skabalon!! Og så var der rabat kuponer til en masse lækre ting.Og nu til mine køb. Jeg havde lavet en liste hjemmefra med hvad jeg manglede og hvad jeg bare IKKE skulle have noget af og jeg er fandme stolt af mig selv for der komme ikke noget med hjem fra min IKKE liste, og det er sgu stort for mig, for jeg har problemer med at styre det (takke være min ADHD, men arbejder med det), men når jeg nu har en liste at gå efter så er det fint. Så jeg klappede mig selv på skuldrene da jeg kom hjem. :o) 


Closeup af mine papir
Jeg har også købt noget ensfarvet, men det har jeg glemt og tage billeder af.

Handler jeg havde gjort hjemme fra og så på bytte bordet. 50 kr for en symaskine, den skal nok blive brugt! :o)

Ting til Biggen! Der er noget der er taget i brug, så det er ikke på billedet og så er der et køb fra byttebordet og en handel hjemmefra som er sneget sig på billedet også.

Stempler og dims, der er også lige en lille ting fra bytte bordet, som er komme med herpå. 


Nå, det var hvad jeg havde og sige indtil videre om dagen igår, for den var helt igennem fantastisk og jeg glæder mig ALLEREDE til næste år.  Og jeg vil gerne rose cafeteriet i Hallen, da de var meget fleksible med mad pga min allergi, så tusinde tak for hjælpen og så vil jeg gerne rose Sabina for alt det arbejde som hun ligger i det og alle hendes hjælpere!

Tak for en helt igennem fantastisk dag igår!

Knus & Krammer

Mie

9 kommentarer:

 1. Hahahaha! Ja den mist var sgu altså ikke for god, nu virker den dog periodisk, efter Linda tog den i kærlig behandling.
  Jeg siger også tak for en super sjov og hyggelig dag!

  SvarSlet
 2. Kæmpe tak for en fed dag i Ejsing ... det var SÅ hyggeligt og sjovt. Jeg er HELT klart med til næste år, og jeg glæder mig vildt til næste weekends convention

  SvarSlet
 3. Tak, fordi vi måtte være med på et kig i din dag. Den lyder fantastisk på alle måder. Lækre køb.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en helt igennem hygelig dag. Lækre indkøb du fik gjort

  SvarSlet
 5. Jeg vil også gerne sige tak for i går og tak for de rosende ord. Jeg havde det helt på samme måde, så tak fordi du tog imod min forespørgsel. Jeg synes også vi havde en skøn tur og en dejlig snak.. det gør vi helt klart om ;o)
  Og hvor er det skønt at møde nye mennesker, især når man bliver taget så godt imod :)

  SvarSlet
 6. Tak for den skønne historie, det lyder skønt.
  og sikke masse lækkerier du havde med hjem:)

  SvarSlet
 7. Skønne billeder fra jeres dag. Lækre indkøb du har gjort.

  SvarSlet
 8. Ja, det var en herlig dag. Jeg kan se du også har handlet en masse gode ting og sager.

  SvarSlet
 9. Det ser jo ud som en dejlig dag - og nu har du allerede været på convention også.

  Tusind tak for den fine pose med div. dejlige ting. Alt sammen noget jeg kan bruge. Det var sødt af dig, og jo slet ikke nødvendigt.
  Ha det godt til vi ses igen....på sommerhustur.

  SvarSlet