onsdag den 14. marts 2012

Convention

Hejsa allesammen!

Ja, så er jeg ved at være lidt på højkant igen! Jeg har ligget brak siden jeg kom hjem lørdag aften med noget influenza lignende halløj, men nu er jeg ved at så småt at være på høj kant igen! Skal til tandlægen idag, så er nødt til at komme afsted.

Som overskriften siger, så vil jeg jo gerne fortælle lidt om min tur til Convention! Det var faktisk første gang jeg nogensinde har været med til det her i marts måned og det var super super hyggeligt og vores køretur hjem var og er noget af det SJOVESTE jeg længe har været med til!

Jeg startede allerede fredag aften med at tage hjem til Gitte for at hygge med hende og hendes familie. Jeg overnattede der for at jeg ikke skulle op før fanden fik sko på lørdag morgen, selvom vi nu var tidligt oppe alligevel.  :o)

Lørdag morgen blev vi hentet af Michelle og Camilla med en lille forsinkelse, som i sidste ende egentligt fik det til at passe perfekt med tidspunktet vi ankom på i Middelfart.
Før vi kørte fra Kjellerup kendte jeg ikke Michelle og Camilla så godt, men det må jeg sige, at det føler jeg at jeg gør nu og hold nu op hvor er de nogle skønne og mega sjove tøser!
De fik mig, sammen med Gitte, til at føle mig sikker og det var dejligt.

For mig er Convention meget stort og nogen gange kan jeg også godt mærke, at det måske er lidt for stort til mig, men jeg forsøger og tackle det hver gang selvom det er svært for mig.

Jeg følte mig f.eks. meget splittet over hvor jeg skulle sidde henne og ved hvem, for jeg har lært, så mange dejlige/skønne kvinder og kende indenfor scrappens verden efterhånden, så det var lidt presset for mig på et tidspunkt. Jeg er det som jeg vil kalde en "pleaser" pga. min sygdom, ja, så har jeg lige lidt fejl og mangler i min hjerne! Hehe, så ja, jeg vil jo bare gerne gøre alle glade uden, at nogen skulle føle sig såret eller trådt på. Håber det giver mening.
Jeg vil dog i sidste ende sige, at det var begrænset hvor meget jeg fik siddet alligevel pga. jeg har svært ved at finde ro, sådan en dag med så mange mennesker, men det bliver bedre for hvert gang.

Jeg kan jo lige starte med at introducere jer for de skønne kvinder som jeg kørte med! :o)

Gitte

Michelle

Camilla
De tøser har simpelthen den fedeste humor, ja, det er lige mig! Især nogle Camilla kom med nogle vitser hjemad, jamen altså det var guldkorn, vi lærte da at sige noget på kinesisk, tror jeg det var! *lol*


Nogle af de andre Scrapchicks der sad ved det bord jeg slog mig ned ved var:

Maj-Britt  

Tanja

Cristina 
Jeanette

Det var de billeder som jeg fik taget på selve dagen, for jeg gik som sagt meget rundt og fik lært og bruge mine stempler, så det var bare supert istedet for de bare ligger og pynter.

Jeg havde jo også forberedt til et LO hjemmefra, som jeg gerne ville have haft med i konkurrencen, MEN altså tiden fløj fra mig, så jeg fik ikke lavet det færdig til tiden, men det blev dog lavet færdig dernede og det kom til at se sådan ud!


Da jeg ikke havde nået og få fremkaldt nogle billeder fra vores Aus/NZ tur, så valgte jeg at scrappe et af billederne som jeg har fået af min far, som han havde fået af en af drengene fra Sirius patruljen, da han var oppe på Station Nord i Grønland. Min drøm var altid som barn at komme i Sirius patruljen, MEEEEEEEEN når man nu ikke kan være med deri, så syntes jeg det her er det næstbedste, nemlig at se billeder derfra.

Jeg havde også et kort med i flaaaaaaaaaaa uuuuuuuu konkurrencen, men ja, jeg kan godt lide og være lidt anderledes når det gælder nogle af mine kort, så der var blevet mistet til den helt store guld medalje.Og ja, det ville jo ikke være nogen Convention uden lidt indkøb, så here goes!


Jeg fik købt de ekstra lange plader til min Big Shot
1 stk rund cirkel punch ENDELIG!!!
Den store klodse til stempler, den er fantastisk
Distress marker pens (hvoraf den ene var i stykker, da jeg ville bruge den, så det skal jeg lige høre forhandleren om)
Calligraphy pens, ja tak!!!
1 die
1 stempel
Plus det løse, dvs. papir og stickers, som jeg ikke har på billedet.

Jeg havde jo også lavet nogle handler hjemmefra med nogle skønne kvinder, som havde noget til salg!

Jeg havde f.eks.
Købt mig en tote! Og den er jeg bare SÅ glad for og der er runddel til.
Opbevaringstaske til stickers osv.
Stempeler
Alpabet dies
Og nogle andre ting også!

Og ja, så vandt jeg jo også på min indgangsbillet, som var et fint stempel med en mus i en kage og så vandt jeg følgende i tombolaen!
Jep, jeg vandt det som er på billedet! Der var en bestemt ting jeg gik efter for at vinde og den vandt jeg sgu ikke, MEN så fik jeg da nogle andre lækre ting! Hehe

Ja, vi vandt nu ikke nogle af konkurrencerne til Convention, men jeg føler alligevel jeg vandt i form af nye venskaber, der fik en ny grobund at starte på, hvis det giver mening.

På vej hjem, ville vi gøre holdt og spise på MAC D i Middelfart og ja, undskyld mit sprogbrug nu, MEN det gør jeg SATME aldrig igen! Mage til så elendig service skal man lede længe efter da! Jamen, altså det var jo HELT til grin, jeg tror det endte med vi stod i over en halv time i kø og så lukker personen kassen fordi hun skal ud med mad til kunderne! Jamen altså! For fanden da hvad er det i har en superviser til!
Så i dyb forargelse, så valgte vi sgu og køre videre op til den, Mac D, som ligger ved Vejle Transport station og ja, igen, man skulle nok have været i flue på væggen i bilen, for jeg skal love for at der kom de ene gudlkorn efter de andre i bilen.

Da vi så kommer op til Mac D i Vejle, jamen, jeg tror vi fik vores mad indenfor 10 minutter og lige pludselig, så skete der bare et eller andet rundt omkring os, kunne vi mærke og VUPTI, så går den ene smækre håndbold spiller forbi os efter den anden! Jamen, altså de pladser vi havde ved døren var lige pludselig "the best seats in the house" jeg blev vist lidt fjaaaaalet! Hahaha Det var så lige AG København (håndbold) som lige kom gående forbi os!
Så altså ja, det var skisme en fantastisk afslutning på en super kanon dag!

Så jeg vil gerne sige tak til jer alle for at gøre den dag så fantastisk og tak til alle dem, som jeg har mødt og hilst på!

Indtil vi ses igen!!

Pas godt på jer selv!

Knus & krammer MiePs. Havde helt glemt og lægge mit LO fra scrap i det jyske ud, så det er her:

9 kommentarer:

 1. Lyder til du fik en dejlig oplevelse. Fedt lo..

  SvarSlet
 2. Hold da op...
  Lyder til du har haft en rigtig dejlig, men hård tur også...

  Jeg lider desværre også af at vil gøre alt godt for alle andre og ikke sårer nogen, om det så gør noget dårligt for mig selv... Det svært...
  Men godt du alligevel fandt dig godt tilrette ved en masse skønne scrappere, selvom du ikk var meget på din plads tihih :)
  Men som jeg siger- scrappe kan man altid derhjemme- det sociale og det at lærer ting- det er det vigtigste når man er ude :)

  Skønne indkøb du har gjort dig men virkelig surt med den der var i stykker :(

  SvarSlet
 3. Det lyder da som om I havde en dejlig convention!

  Hvor gad jeg godt ha' været med jer på Mc D! Håndboldspillere er bare umådelig godt skåret, og altid en fryd for øjet! Har altid haft et soft spot for Joarkim Boldsen ;)

  SvarSlet
 4. Hold da op for en tur - godt influenzaen først indtræf da du kom hjem:)
  Virkeligt godt Lo fra Grøndland, super flot:)
  Håber ikke tandlægen har været for slem ved dig:)

  SvarSlet
 5. Lyder som en rigtig go' tur....

  SvarSlet
 6. Det lyder som om du har haft en dejlig dag i Middelfart - og sikke en masse skønne ting og sager du fik anskaffet dig :0)

  SvarSlet
 7. Jamen convention er skønt, jeg er også først ovenpå idag, det er super dejligt men også megahårdt at møde og snakke med så mange dejlige mennesker og få så mange indput at kreative sager:-)

  Anja

  SvarSlet
 8. Det lyder som et dejligt crop.! Lækkert inkøb og flotte ting, du fik lavet.

  SvarSlet
 9. Super flotte layouts og sikke nogle dejlige ting du fik handlet ;o)

  SvarSlet