søndag den 12. februar 2012

Scrap i Nr. Snede!

Hejsa allesammen!

Ja, igår var dagen, hvor der skulle hygges i Nr. Snede og det må man jo sige der blev til den HELT store guld medalje.

Dagen startede hos Gitte (blognavn Ras). Jeg havde overnattet hos hende og hendes skønne familie og så en veninde til pigerne. Jeg var nemlig taget ud til dem fredag aften, hvor den havde stået på hygge med x-factor og snolder min favorit er helt klart M Benjamin! (Jeg blev taget godt imod, fordi rygtet ville have sig, at jeg havde slik med!! Hihi så der var 3 piger i døren, da jeg kom)

Nå, men lørdag morgen kl 7 ringede uret og ja, jeg var MEGET træt, men stadigvæk glad ved tanken om, at klokken i det mindste ikke havde været 5, som den kunne have været, hvis jeg ikke var taget afsted dagen før.
Vi skulle kører med Mayfair i et familiemedlems store bil!! Vi havde aftalt at hun skulle komme klokken 8, så klokken 8 kigger jeg ud af vinduet og ser en stor sort bil, som virker som om den ikke kan finde vej, så jeg går ud på trappen og vinker som en gal, for ja, altså HALLOOOOOOOOO vi er lige her og vi skal til og afsted, MEN da bilen kommer nærmere, så er det sgu en MAND som kører den og ja, han kiggede sgu også noget forvirret på mig! *lol* . Så flov gik jeg tilbage indenfor og fortalte at det ikke være hende.
Linda kom og HELDIGVIS, så var det en stor bil!!! Juuuuuuuuubiiiiiiiii, for altså sådan en dag skal det altså ikke være vores grej vi går ned på, så 3 kvinder, 1 stk minivan og ja, udstyr, så det så ud som om vi skulle være væk i en måned, jamen, det var FEDT!!!
Afsted på tur kom vi, for nu skulle Nr. Snede gøres usikker.
Det første vi så da vi kom var Linda, som holdte arrangementet og hun kom og tog godt imod os og det var bare fantastisk.
Ind kommer vi et super skønt lokal, som allerede var fyldt til renden af kvinder fra nær og fjern. Ja, der kom skisme en hele vejen fra Sjælland!! Respekt for det siger jeg bare! Så med en lille baby ovenikøbet, jamen, det var bare SÅ skønt og sådan en dag er der faktisk mange som gerne vil tage sig af det lille fnug! :o)
Vi tre var nogle af de sidste som kom, men vi manglede stadigvæk 2 andre for at vores lille flok, der skulle afsted sammen, var samlet, men Stine og Nina kom lige efter os, så det passede jo bare perfekt.
Vi fik alt vores grej ind og fik lavet plads til alle og så blev vi ellers informeret om lidt småting og så skulle der ellers spises morgenmad, mmmmm det var dejligt! Der manglede intet.
Efter det gik vi så igang med diverse projekter. Nogle lavede ting til konkurrencen, mens andre koncentrerede sig om andre ting. F.eks. til salg bordet!! Hold nu maule det blev hurtigt stormet! Hihihi!
Jeg fik selv et par ting på til salg bordet.
 
Jeg har allerede været ved og bruge af det lækre mørkeblå hønsenet, som jeg købte af Linda, gad vide hvor hun har købt det henne, for tror godt jeg kunne bruge mere af det!


Billeder af de piger jeg var afsted med.
Mayfair aka Linda løb selv rundt med sit kamera, så jeg fik ikke et billede af hende hun var ellers en af dem som var med os! :o)

 Det lækre madbord!
Mmmmmmm
StemningsbilledeStemningsbillede! Folk står lige i kø til mad, så der er ikke så mange på billedet


Mit kort jeg fik lavet lidt ud fra opgaven af

Et LO jeg kom igang med, men mangler stadigvæk lidtTing jeg købte ude på Hobbygården! Fik lige 15 stk scallop dies for 190 kr! Ja, tak!!!

Købte et flot kort af en, men jeg kan selvfølgelig ikke lige huske hvad hun hedder, min hukommelse er ikke for god, desværre! Ja, det var så de billeder jeg havde fra igår! Linda/Mayfair tog mange flere billeder og hun har lovet at ligge dem ud! Jeg fik ikke taget så mange billeder som jeg ville, men for første gang i lang tid fik jeg lavet lidt kreativt og hygget mig i et fantastisk selvskab og det er i sig selv en meget stor sejr for mig!!
Så jeg siger mange tak til alle de fantastiske kvinder som jeg fik mødt igår og som var med til at gøre min dag fantastisk! Og til jeg der var med, smid endelig en kommentar, så jeg kan finde jer og følge jer på jeres blogs!

Knus & krammer Mie/ Frk Toft

11 kommentarer:

 1. Rigtig gode billeder, Det lyder til at i havde en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde en fantastisk dag igår

   Slet
 2. Sikke en dag - og sikke en dejlig beskrivelse du har lavet......Jeg føler jo næsten selv, jeg var med..haha. Men desværre.
  Fine ting du har lavet - og købt.
  Den lyserøde dims foran på kortet er vel nok flot.
  Hvis du sender mig din adresse på en mail(du har min mailadresse) så skal jeg sende nogle træer til dig. Du kommer jo ikke på convention, vel ?
  God søndag.

  SvarSlet
 3. Det lyder til at ha' været en superdejlig dag...... Hvorfor var jeg ikke der??????

  SvarSlet
 4. Skønne billeder og dejligt scrap - det var da vist en super dag i Nr. Snede.

  SvarSlet
 5. Tak for alle jeres skønne kommentarer. Det varmer meget. Det var en super dag igår. Aka jeg kommer desværre ikke til Convention. Den lyserøde ting foran på kortet har jeg købt i Polen og så farvet den selv.

  SvarSlet
 6. Det lyder rigtig hyggeligt! Flotte ting du fik lavet og købt.

  SvarSlet
 7. HALLO hvem er frk. Toft;-)...det er hende i den lilla ternede skjorte;-)
  Hejsa Mie, tak for sidst, det var jo super hyggeligt og så mange fede ting du fik lavet og købt:-)
  Jeg har mere af hønse tråden...hvis du skulle få brug for det;-)
  Det er nu en skam du ikke lige kommer til convention også, men der ses vi helt sikkert en anden gang:-)
  ha det super godt

  Knus Linda

  SvarSlet
 8. Hov forresten...hende du købte skoen af hedder Anette og kommer fra Skive...ved ikke om hun har en blog??

  Knus Linda

  SvarSlet
 9. Ja det var virkelig en suuuuper hyggelig dag Mie! Syntes altså dit kort er helt vildt flot, og håber da du viser Lo'et igen når det er færdigt. Tror da også hellere jeg må lave et indlæg om den fantastiske dag.

  SvarSlet
 10. Tænkte jeg kunne svare på dit spørgsmål her. Tak for dit besøg igen hos Operation skriv hjem og dejligt at høre at din far også bruger kortene når han er derude. Konkurrencen hos OSH er såre enkelt - man deltager når man kommenterer - et lod for hvert indlæg man har kommenteret på i løbet af en måned og så trækker jeg eller Fifty lod om månedspræmien når måneden er gået. Nogle måneder FLOTTE præmier som denne gang andre måneder lidt mindre men stadig lækre ting til at lave kort af og med. Det er vores måde at sige tak til de der deltager i OSH og de der følger vores blog og dermed indirekte skaber interesse for sagen. Hilsen Charlie PS ser ud til du havde en rigtig hyggelig scraptur. og HILS din far mon han er soldat eller læge??

  SvarSlet