onsdag den 20. juli 2011

Blogaward!!
Hejsa allesammen!

Ja, så er dagen kommet hvor jeg har modtaget min første blogaward nogensinde og ja, jeg tror nok også det bliver min eneste - herefter tror jeg min blog skal være blogaward fri, fordi jeg det sgu lidt svært at overskue for mig, men here goes!

Jeg har modtaget denne BlogAward af MalleQ som tilmed også er blevet en ny læser her hos mig! Jubii! I skulle tage og smutte forbi hendes blog, til at hun er helt ny, så har hun lavet nogle lækre ting til børn! :o)I låne bare billedet ovenover til det, ligesom jeg har gjort.
Reglerne er følgende:

Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere som har færre end 100 faste læsere. 
Sidst men ikke mindst skal man svare på 5 følgende spørgsmål:

Spørgsmål 1

Hvorfor begyndte jeg at blogge?

Jeg startede med at blogge for at bruge det som en form for dagbog, hvor jeg kunne tømme min hjerne for alt muligt som farede rundt derinde og for at dele ting med andre f.eks kreative ting.

Spørgsmål 2

Hvilke blogs følger du?

Jeg følger simpelthen så mange blogs, så der er ikke nogen som jeg siger det her er kun det jeg gider at læse. Jeg følger især kreative blogs, madblogs og lidt Fashionblogs, for jeg kan få inspiration fra.

Spørgsmål 3

Favoritefarver?

Det spørgsmål kan man bare ikke stille mig, for jeg elsker alle farver.

Spørgsmål 4

Favoritfilm?

Altså jeg er filmnørden over dem alle, så for mig at skulle blot 1 ud, det kan jeg bare ikke! :o)
Hvis i skal have jer et mega godt grin, så tag ind og Tømmermænd i Thailand! Det er længe siden jeg har grinet så meget!

Spørgsmål 5

Hvilke lande vil du besøge

Uha jeg vil faktisk bare gerne til Australien og New Zealand igen - ja og så også resten af verden, men hvis jeg nu bare skulle vælge to steder, så var det de to!

De blogge som jeg har valgt til en blogaward er følgende:

FruMaansen hendes blog handler meget om scrapbooking og det er hun simpelthen så dygtig til.

Binemor hendes blog er om de mest fantastiske kreative ting, familie og loppefund

Scrap Hvistendal her gemmer Mette sig. Hun er en af de første læsere jeg fik i sin tid. Jeg startede med at lære hende at kende inde på Scrapsisters, hvor hun hjalp mig med, at besvare nogle ting for mig. Hun er super super dygtig til alt det med kort.

Hyggetrolde & Bulderbasser en sej kvinder der fortælle om sin familie og hvordan det er med 4 børn. Giver en masse gode råd og DIY'er.

By Marianne Hun er sgu sej! Jeg mødte hende til Blogtræf fornyligt og der begyndte hun at lære at hækle og nu, ja, hun er et vilddyr på den gode måde! :o) Hun er så kreativ og jeg ville ønske jeg kunne sidde med hende en dag og så bare suge en masse inspiration til mig, for dygtig! Det er hun sgu!!

Det var dem som jeg har valgt til dette, så håber jeg de er med på det! :o)

Knus & krammer Mie

2 kommentarer:

 1. Kære Mie
  Tusind tak for din award og jeg vil gerne tage imod!
  Jeg sender den dog ikke videre for modtog 2 her i weekenden :)
  Men jeg er meget beæret og glad for de søde ord du har skrevet om mig!
  Rigtig god sommer!

  SvarSlet
 2. Tillykke med din blogaward :-) Det er altid interessant at læse med, fordi du fortæller så åbenhjerteligt om dit liv og din hverdag!

  SvarSlet