tirsdag den 19. juli 2011

Sikke en weekend! Alt gik galt Sikkerheden i KBH lufthavn burde sgu oppe sig lidt! Og koncerten blev aflyst!

Hejsa allesammen!

Ja, der er gået et stykke tid siden, at jeg sidst har skrevet og jeg har faktisk haft en okay tid efter jeg skrev sidst! Jeg begyndt at tænke meget mere positivt og især over hvad min fremtid eventuelt kan bringe.
Jeg havde i julegave fået en billet til Take That koncert, som jeg skulle og se i weekenden med en kusine. Det var et mål for mig og se om jeg i sammen med hendes selskab kunne klare så mange mennesker på en gang. Vi havde fået plads billetter, da jeg af tidligere erfaring ikke er så god til at stå i blandt mange mennesker nede foran en scene.
Jeg tog over med en flyver om torsdagen 17.05 og ja, det skal siges at jeg er meget bange for at flyve og så det at jeg skulle klare turen alene nogensinde var en meget stor prøvelse. Jeg sad og nærmest hyperventilerede og var ved at ødelægge armlænene, jeg havde heldigvis en bog med, som jeg forsøgte og koncentrere mig om og efter en 10 minutters tid, var jeg ved at falde til ro igen.
Da vi lander bliver flyet vist hen til international ankomst, hvorfor vides ikke, men piloten sagde at der ville være busser, som kørte os og til indenrigs og så ville vores bagage også komme derover!
Ja, hvad sker der så? De får sørme vores bagage væk!!! Der går over 2 timer før de finder ud af hvor den er blevet af, 2 fly når at komme og folk stod med små børn og ja, folk var trætte, tørstige og sultne. Tilsidst finder de ud af at vores bagage sørme ligger og kører rundt på et bånd i den internationale, hvor de havde sat os af fra starten af! Vi får at vide, at vi skal gå derover og der skal vi finde en tlf til Novia, hvor der så er nogen som vil følge os ind på det "forbudte område".
Der var IKKE en af os som de tjekkede! Jeg havde faktisk en med, som var kommet for, at hente mig, de skulle ikke se noget som helst, så hun gik bare med! Og så er det lige man tænker! Hvad nu hvis hun havde været en terrorist, som jeg havde fået ind!! Jeg er lidt skræmt over, at det faktisk kan lade sig gøre!!
Hvad siger i til det?

Langt om længe kom vi derfra og jeg havde et par skønne dage ved et vennepar og deres 3 skønne børn. Jeg var dog på det tidspunkt begyndt og blive lidt syg og skidt tilpas og ja, det blev bare værre og værre. Jeg mødtes med min skønne kusine om lørdagen om formiddagen og vi går en lille tur på Strøget, for let's face it, det var simpelthen for proppet med mennesker til at nogen af os kunne overskue det, så vi gik en tur ind på La Glace og fik et stykke fantastisk chokolade kage og varm chokolade til plus andet lækkert til ganen. Vi gik derefter hjem for at hvile inde vi skulle ud og spise på restaurant La Rocca i Vendersgade og det var et fantastisk sted! Fantastisk betjening, atmosfære, mad osv. Midt imens vi sidder og nyder vores lækre mad, kommer der en tjener ud og siger koncerten er aflyst og vi tænker hvad snakker han om, hvilken koncert. Og så sige han den i Parken og vi sidder bare og griner, ja den er god med dig! Men han bliver ved med at sige det og finde en kunde med en iphone, så vi selv kunne se det. Lige pludselig sidder man bare med en følelse af tomhed - ja, jeg blev vist selv lidt mere manisk og begyndt og grine, fordi jeg vidst slet ikke hvordan jeg skulle reagere. Jeg kunne mærke på min kusine at det gik hende meget på og det gik nok også mig mere på end jeg ville indrømme.
Vi endte med istedet at tage i biografen og se to film - vi druknede ikke vores sorger, som så mange andre nok gjorde! Vi så Tømmermænd i Thailand og så Bad Teacher.  Tømmermænd i Thailand ja, den er simpelthen bare for sjov - den skal bare ses!!
Dagen efter om søndagen, hvor vi skulle have mødtes med fantastisk person, som er i DK for at lære dansk, ja, der var jeg blevet så syg, at vi var nødt til at aflyse vores møde, jeg kunne ingenting, så vi blev enige om at vi ville se om vi kunne komme med at tog hjem før kl 15.45. Vi kunne kun komme med en afgang som kørte en time før og som ville resultere i at jeg skulle skifte et par gange, hvorimod det vi var booket til kørte direkte, så vi beholdte vores billetter. 10 minutter efter vi har snakket med damen lyder det over højtaleren, der kører ikke nogen tog fra stationen og til Glostrup pga. personskade. Great! Så var der lige en som var blevet kørt ned og som vi senere har fundet ud af døde af det. Så alle togene blevet forsinket og da klokken kun var 11 eller deromkring kunne vi godt se, at så blev vores tog yderligere forsinket og på det tidspunkt tænkte vi bare nu vil vi fandme hjem, for vi følte virkeligt at alt gik imod os, så vi skyndte os hen til en netcafé og der fik vi heldigvis billetter til fly som fløj til Karup 14.45 eller noget i den dur, men vi kom ihvertfalde med og vi var hjemme før toget skulle have kørt fra KBH. En ting er sikker vi var glade for at vi hurtigt hørte, hvad der var sket og hvor lang ventetid, vi måske ville have løbet ind i, for vi så hurtigt ude i lufthavnen at andre havde fået samme idé! Resten af søndagen blev brugt under dynen med feber og det blev den også igår og ja, jeg er stadigvæk ikke ovenpå, men håber snart jeg er. Jeg havde lige brug for lidt luft i mit hovede og derfor skrev jeg lige mit indlæg!

Knus Mie

2 kommentarer:

 1. Hej Mie
  Ved godt det er længe siden du har skrevet dette indlæg, men jeg har først fået det læst nu. Det der lige fangede mine øjne, var overskriften om den aflyste koncert og det kan jo kun betyde en ting: Take That! Så måtte lige læse med, da jeg også selv var en af dem der gik forgæves :-(
  Mig og min veninde sad i bussen på vej ud til Parken da nogen grinte og sagde højt i den overfyldte bus: "He he det er vist ikke alle der har hørt koncerten er aflyst". Der var ikke særlig mange der reagerede, tror de fleste tænkte som jeg, at det bare var en idiot der prøvede at skabe nevøsitet... Nå, men vi stod af bussen og gik hen mod Parken, og jeg ligger mærke til alle de folk der går væk fra Parken. Jeg griner til min veninde og vi joker med de nok skal nå hen og købe øl og drikke dem inden de skal ind el.lign. Men så ser jeg bare folks ansigtsudtryk, piger der græder og alle går med deres mobil og sms'er eller snakker i tlf. Og så siger jeg bare "Fuck, der er sku noget helt galt"! Du kan sikkert følge mig når jeg siger hvilken skuffelse det var, og i rigtig mange dage efter havde jeg en "tom" fornemmelse indeni :-( Og jeg kan kun forestille mig hvordan du må have det, når du har glædet dig ½ år (vi bestilte nogen af de ekstra billetter der blev sat til salg en uge før, så havde kun 1 uge til at glæde mig). Samtidig med du har rejst fra Jylland til koncerten (jeg bor kun 25 min fra Kbh så kan ikke klage), ved godt du slog det sammen med at besøge familie/venner men det er stadig en ekstra udgift bare for at komme til en koncert. Rigtig mange har også haft udgifter til hotel osv. Ja jeg føler virkelig med dig, især at du samtidig blev syg og havde de problemer med fly og DSB. Sikke en møgweekend, men håber at selskabet med familie/venner og biografturen i det mindste skabte lidt god stemning :-)
  Knus fra Maria

  SvarSlet
 2. Selvom det ikke er pænt at sige, så er jeg glad for at høre, at jeg ikke er den eneste der blir fysisk syg af stress!

  Jeg kan mærke på mine omgivelser, at de tit tror jeg faker og angler efter opmærksomhed - Og var jeg dem, så ville jeg sgu nok tro det samme.. Men fakta er, at hvis jeg blir for stresset eller utryg, så går jeg lige ned med ondt i ryggen, halsbetændelse eller influenzasymptomer!

  SvarSlet