onsdag den 22. september 2010

Sygmelding i min sygemelding! :o(

Hej allesammen

Ja, så kom dagen jeg har frygtet. Jeg er gået fuldstændigt ned med flaget. Jeg brød fuldstændig sammen ved min psykolog igår og idag er jeg blevet sygemeldt ude fra min arbejdsprøvning. Jeg har de sidste par år kæmpet med en svær depression, så jeg har gået sygemeldt siden januar 2009, men var allerede syg midt 2008.
Jeg har nu erkendt, at jeg magter simpelthen ikke, at arbejde 3 timer om dagen. Når jeg kommer hjem sover jeg måske 4 timer, hviler mig, græder, ingen energi, angst.
Det er svært, for der er faktisk ikke så meget forståelse for en, når man er psykisk syg. Jeg ville tit ønske, jeg havde en fysisk skade, så folk kan se hvor slemt man har det. Min psykolog spurgte mig til hvordan jeg ville have det med en førtidspension, jamen, det ved jeg virkelig ikke, for jeg troede ikke man kunne få førtidspension når man er svær depressiv. Jeg har HELE mit liv været vant til at arbejde. Da jeg blev udlært indenfor køkkenbranchen, så var det ikke det 8-16 job og det elskede jeg, men tilsidst kørte jeg ned efter konstant at arbejde 12-17 timer om dagen! JA, du læste rigtigt, har haft dage med 17 timers arbejde. Så det at jeg ikke kan overkomme sølle 3 timer, er et af de største nederlag jeg nogensinde har haft. Så jeg er sådan in limbo ligenu. Jeg ved ikke hvad der skal ske, men skal have møde med dem alle på tirsdag, så må tiden vise.

Knus Mie

4 kommentarer:

 1. Held og lykke med samtalen tirsdag... Håber dagen imorgen er bedre ved dig. Det bedste håb man kan have som depressiv, er håbet om en bedre dag imorgen :)

  SvarSlet
 2. Tusinde tak skal du have Jeanne! Noget positivt i denne mørke stund er at vi skal ud og kigge på et hus idag, så kryds fingre for os søde!

  Knus Mie

  SvarSlet
 3. Sikke en fin blog du har her, jeg må sige at jeg synes det er utroligt, at du har overskud til at skrive om din depression og din sygemelding når du, som du selv skriver, er gået helt ned med flaget. Jeg har selv været ramt af depression for et par år siden, og ved at jeg ikke havde overskud til at skrive noget som helst, jeg kunne bare ligge under min dyne og ønske at alting blev anderledes.

  God bedring fra Betina

  SvarSlet
 4. Hej Mie

  Håber du har haft en god dag i dag :)
  ville have kommenteret dit indlæg i går, men det ramte bare lige..... Det du skriver er næsten 100% gentagelse af det jeg har været igennem....
  Jeg er blevet tilkendt førtidspension .. men var næsten 3 år om at komme til den erkendelse at det skulle være det eneste rigtige for mig ( et kæmpe nederlag )- men må sige at siden jeg har fået fred fra diverse instanser er det kun gået en vej - og det den rigtige ( selvfølgelig har jeg stadig dage hvor jeg slet ingen energi har... er ked af det .... sover dårligt osv.... nu har jeg næsten lært at acceptere og priotere min energi-tid og ikke planlægge .....da det stresser helt vildt.....
  Det eneste jeg har som mål for mig selv er -hver morgen at gå eller cykle en tur uanset vejret ( luften gør godt )
  rigtig meget held og lykke på tirsdag
  kh og mange tanker

  SvarSlet