mandag den 4. oktober 2010

FAT det for fanden da! :os Frustreret JA

Hej med jer!

Ja, jeg ved godt det er et godt stykke tid siden jeg skrev sidst, men jeg har bare ikke været ovenpå og er det stadigvæk ikke!
Der sker så meget for tiden og jeg burde være ovenud lykkelig, men det er jeg ikke!
Vi har længe ledt efter et hus - og nu har vi købt et! Og jeg burde være så super lykkelig og glad, men jeg er bare fyldt med tristhed.
Jeg er træt af at folk bare siger " Op med humøret Mie, det skal nok gå alt sammen" " Ej, hvorfor ser du så trist ud? Du har ikke noget at være trist over!"

SAT FAT DET FOR EN I HELVEDE, jeg har en svær depression og jeg er ikke happy happy face altid! Baaaaaaaaaaaaaaaah jeg skulle lige ud med mine frustrationer. Jeg bestemmer ikke over hvordan min krop, mit hovede, mit sind reagerer og er! Hvis det var så nemt, så stod jeg gladeligt i kø, for at få en pille til at kurerer mig!
Jeg ville ikke ønske dette for min værste fjende. Jeg føler mig følelsesløs IGEN! Jeg kan ikke mærke kærligheden inde i midt inderste.
Selvom jeg ved jeg elsker mig kæreste overalt på denne jord og han mig ligeså, så kan jeg ikke mærke det/føle det! Jeg kan huske følelsen af det, for det er ikke så længe siden, at jeg var begyndt og kunne mærke det igen, men nu har depression overtaget min krop igen igen og nu er jeg bare numb. Jeg orker det bare ikke mere. Hver evige eneste gang jeg kommer et skridt frem lige for tiden, så er det to skridt tilbage! Suk!

Nå, men jeg bliver nødt til at hvile mig, da jeg er så udkørt!

Pas godt på jer selv

Krammer fra mig

2 kommentarer:

 1. Jamen Mie dog ......
  Jeg forstår dig så udemærket...
  at du er frustreret .....
  ingen kan sætte sig ind i din situation - medmindre de selv har prøvet at haft en depression - be´dem læse om det !!!
  kh og pas selv på .....dig
  og alligevel tillykke med huskøbet .....

  SvarSlet
 2. Hej Mie.

  Jeg håber da at du får rigtig meget proffesionel hjælp til din svære depression.
  Kan forstå at du har haft den i mange år, og der er jo stor risiko for at blive skitzofren med dertil utallige indlæggelser på det lukkede afsnit + at du vil være mere selvmordstruet end andre..så pas endelig godt på dig selv.
  Og så håber jeg din psykolog er god til sit arbejde og at du har ugentlige konsultationer.
  Hilsen Bo

  SvarSlet