mandag den 15. november 2010

Mandag!

Hejsa allesammen

Ja, dem som har læst min blog fra tid til anden ved jeg kæmper en kamp med mit sind dagligt og at jeg fornyligt har haft en nedtur som siger spar to!
Jeg er dog så småt begyndt og komme ovenpå igen og det er skønt. Hver eneste gode dag skal nydes og starten på et nyt liv med min kæreste er så småt ved at tage form! Om under en måned, så sidder jeg ude i vores hus og nyder det at vi kan kalde det vores.
Ting jeg er taknemmelig for!
Min kæreste uden ham havde jeg ikke overlevet de sidste par år.
Min familie, som har været der igennem alt.
Og mine sande venner, som har set mig som mig og som har været der for mig hele vejen igennem. Jeg elsker jer.
Idag hvor jeg gik ud fra lægen af regnede der helt vildt og der var så mange mennesker som søgte tilflugt fra regnen, jeg gjorde så lige det modsatte! Jeg gik ud midt i regnen og nød, hver eneste dråbe, som faldte ned på mine kinder, min krop, mit alt. Jeg har følt mig så i live idag, at jeg ville ikke undgå den følelse af at føle lidt igen og det var fantastisk! Jeg ved godt der er mange som tænker, hvad fanden har du gang i, men for mit vedkommende der har jeg i lange perioder af min depression været det som man kalder NUMB altså følelsesløs. Jeg ved godt,at der er mange, som ikke kender så meget til, hvad det egentligt vil sige, at have en depression! Jeg har da før fået at vide " Jamen, du må da føle noget, hvis du græder hele tiden" Og til det kan jeg kun svar, NEJ, sådan fungerer det ikke i min verden. De dage hvor jeg er så trist og græder rigtigt meget, jamen der kan jeg nogen gange føle den mest ubeskrivelige smerte i mit hjerte, det føles som om at jeg har mistet alle jeg har kært og jeg har fået revet mit hjerte ud og så kan jeg faktisk nogle gange få det sådan jeg ikke kan få luft og jeg panikker. Andre gange jamen, der kan jeg bare græde umotiveret uden at vide hvorfor jeg græder, for der er jeg bare numb og tårerne falder bare ned af min kind.

Livet er kompliceret, men nu starter en ny era af mit liv - begynder på en frisk!

Jeg skal nok fortælle mere, senere en dag

Med venlig hilsen Mie

1 kommentar:

  1. hrj Mie
    Det lyder som om du har der rigtig godt for øjeblikket - så krydser fingre for at kun går den rigtige vej for dig .
    kh

    SvarSlet