tirsdag den 21. juni 2011

Mit hæklede tæppe som jeg har gang i!

Hejsa allesammen

For et stykke tid siden var der en som havde skimtet mit hæklede tæppe som jeg har gang i på et af billederne som var taget til blogtræf i Viborg! Og ja, i må undskylde den tid det har taget for mig at få taget et par billeder, men jeg har ikke været på toppen her på det sidste desværre! Psyken driller og vejret driller mine led, så har haft svært ved at være så kreativ pga. mine hænder og arme, men here goes! Dette er mit begyndende tæppe! I må bære over med mig, da jeg først lærte og hækle tilbage i januar engang.


Dette er breden på mit tæppe, så som i kan se er der lang vej endnu og min kæreste har allerede gjort krav på dette tæppe! Så ja, der er lange udsigter til at jeg selv får et! :o)

Knus Mie

3 kommentarer:

 1. Hvor er det super flot, jeg er vild med farverne. Er det bomuldsgarn? Og hvilken størrelse hæklenål? Og så lige et sidste spørgsmål, hvordan har du startet, jeg synes nemlig min første række bliver for stram og ved ikke lige hvorfor.
  Håber du har fået det bedre og tak fordi du ville vise dit flotte tæppe frem!!!
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 2. Hej med jer i skønne kvinder

  Tusinde tak for jeres dejlige kommentarer! Det varme bare helt vildt. Tak skal i have.

  Nå, men til spørgsmålene, ja det er bomuldsgarn jeg bruger. Det var meningen ifølge opskriften det skulle laves af garn 8, men jeg var desværre kommet til at startet med garn 8.8, så ja, den vilde jagt gik igang efter garn 8.8.
  Jeg bruge hæklenål nr. 3.0 fra Clover. Det er de eneste som fungere for mig og de ligge fantastiske i hånden, lidt dyre end andre, men jeg syntes de er det værd.
  Okay, hvordan startede jeg, ja jeg fulgte en opskrift som Wenche altså Tusindfryd har lagt ud på sin side for omkring et års tid siden. Hendes side er tusindfryd-blog.blogspot.com
  Men jeg har så ikke fulgt den helt, for noget af det ja, det gave ikke helt mening for mig pga. mit blev alt for stramt.
  Jeg slog 261 luftmasker op i enkelt garn og ikke dobbelt, som i hendes opskrift, men det drillede mig i starten mht det var meget stramt, så jeg besluttede mig for at hækle en alm række først og så i enden af den lavede jeg 3 luftmasker til at vende på, som hun skriver. Derefter ja, den første række hvor jeg skulle lave vifterne, som jeg kalder dem, den drillede også mig, men jeg fik det til at passe med de 87 vifter, som hun sagde der skulle være. Ja, i må undskylde men hæklesprog er jeg ikke mester i.
  Jeg ved ikke om det er nogen hjælp! :o)

  Knus Mie

  SvarSlet