onsdag den 18. august 2010

3 nye medlemmer

Hejsa!

Ja, idag ligger jeg hjemme i sengen! Jeg var til fys igår og det gik lidt hårdt for sig pga. hold i ryggen lige imellem mine skulderblade. Det blev lige manipuleret tilbage, men det har så også gjort mig en del ukampdygtig idag! Så jeg ligger ned og skriver idag.

Jeg siger tusinde tak til de nye medlemmer af min blog det er jo super skønt! Håber at den med tiden kan give jer lidt inspiration om det så skulle være på hobbybasen eller i køkkenet! Overvejer nemlig kraftigt at begynde at dele ud af mine opskrifter, så det ikke kun er os selv, der har nytte af dem.

Jeg vil gerne lige høre June & Mette.Vitten om i ikke har en blog man kan komme til at se? Jeg kan ihvertfalde ikke komme til at se dem, hvis i har dem.

Knus Mie


Hi everyone!

I'm home today in bed with a bad back! I hate it! So not much from me today!

Hugs Mie

3 kommentarer:

 1. hej mie jo jeg har da en lille blog http://hvistendal.blogspot.com/
  jeg er på ss under navnet speedie så du kan altid kontakte mig den vej igennem

  god bedring håber du er kampklar snart

  SvarSlet
 2. Hejsa Mette!

  Jamen, så havde jeg allerede fundet frem til dig via Speedie først på dagen! *gs* Der kan man bare se! Du laver simpelthen nogle fantastiske æsker, er da bare mega misundelig! Kunne godt bruge en lektion engang! :o)

  SvarSlet
 3. du kan klikke på personens billed eller navn, så får du mulighed for at se deres profil og der kan du finde "deres blog" hvor du kan klikke dig videre :-)

  SvarSlet