fredag den 13. august 2010

Eyecandy! Hmm?

Hej igen!

Ja, nu har jeg set flere steder at folk har "EYECANDY" på menuen og man kan vinde noget! Hvad går det lige ud på? Er det et must man gør det eller hvordan fungere det? Er der nogen som kan forklare det?

Knus Mie


Hi again!

Well, I have now seen on several blogs that people have "EYECANDY" on the menu and you can win something! What's it all about? Is it a must or how does it work? Can anyone explain it to me?

Hugs Mie

5 kommentarer:

 1. Hej Mie :-)

  Jeg går ud fra, at du taler om de "Give aways" der huserer rundt i blogland?

  Det er faktisk bare en lodtrækning ;-)

  Det er ikke noget du skal have selv, kun hvis du har lyst.

  For at få lodder skal du:

  1: Skrive en kommentar til indlægget. (Giver dig ét lod)

  2: Hvis du både skriver en kommentar og bliver fast læser, får du 2 lodder.

  3: Hvis du gør begge de ovenstående plus linker til lodtrækningen her fra din egen blog, så deltager du med 3 lodder.

  ---

  Det er de mest brugte regler, men der står altid hvad du skal gøre, hvis de er anderledes.

  K.H June

  SvarSlet
 2. Hejsa June!

  Tusinde tak for hjælpen! Det er altid rart at hører, så jeg ved hvordan det fungere!
  eg har dog et spørgsmål! Hvordan linker jeg til en andens side på min, det har jeg vist ikke lært endnu! :o)

  Knus Mie

  SvarSlet
 3. Hej Mie

  Kært barn har mange navne ;-) Der er rigtig mange "Give-aways" her i "blogland". Mange gange noget, der bliver brugt for at tiltrække flere læsere. Og det virker :-) Ordet "Blog-candy" bliver ofte også brugt og er vel egentlig det samme.

  Synes dog oftes jeg støder på "Blog-candys" i forbindelse med kreative sider, hvor der så bliver trukket lod om en noget til selv at være kreativ og "Give-aways" kan så være så meget andet (bøger, noget hjemmelavet osv).

  Men der er jo ingen "regler", det er bare hvad jeg oftes ser...

  "Eye-candy" er jeg ikke lige stødt på, men tror mere det er noget godt for øjnene. Altså hvor bloggens ejer ligger en masse lækre billeder på bloggen, fx noget fedt tøj man lige har set, en masse billeder af blomster der lige er sprunget ud i haven osv. Altså TROR jeg ikke at "Eye-candy" er en konkurrence, men bare noget godt for øjnene :-)

  Ang. det med linket, så skal du når du står inde i tekstfeltet på det indlæg du vil skrive, trykke på LINK, så popper der et lille boks frem, hvor du skal skrive adressen (kopier evt. fra den side du vil linke til). Er du i tvivl om det er rigtig, kan du trykke TEST DETTE LINK. Øverst i boksen kan du så skrive, hvis der skal stå noget andet i teksten end hele linket, fx hvis der bare skal stå "tryk her" (og så ryger man automatisk videre til den hjemmeside du har skrevet).

  Håber du forstår min forklaring :-) Ellers må du lige skrive...

  Mvh.
  Maria

  SvarSlet
 4. når du vil linke er der flere muligheder. til give aways kan du f.eks. gå ind i "træk og slip" menuen i opsætnings siden (design).klik på "tilføj gadget".... her vælger du fra listen at du vil "tilføje/indsætte et billed" og et lille vindue bliver åbnet. nu kan du kopiere det billed du ønsker at bruge ved at højreklikke på billedet med musen og vælge "kopiere billedadresse" og sætte denne ind i det lille vindue. ovenover billedet kan du skrive en web adresse ind som du dermed linker til.

  skriv endelig hvis du har brug for hjælp eller andre muligheder :-)

  hilsen stinne

  SvarSlet
 5. Hejsa i dejlige piger!

  Tusinde tak for de fantastiske svar! Det har hjulpet mig rigtig meget! Tusinde tak!

  Krammer Mie

  SvarSlet