torsdag den 26. august 2010

Mental blog for min kreativitet! Hjæææææææææælp

Hej med jer!

Jeg ved ikke hvad der sker for mig lige i tiden! Jeg har fået mere overskud på "arbejdet", (er i arbejdsprøvning for at finde ud af om jeg nogensinde kan komme op i fuldtid igen) men kan stadigvæk kun klare 3 timer om dagen, dog uden at holde pauser, hvilket er meget stort for mig. Det er nok til dels pga. jeg har fået et nyt job område! Jeg går simpelthen og plukker ordre, som skal sendes til divers hobbybutikker over hele DK & udlandet! Og det er bare så fedt en tjans syntes jeg! Bare det at kunne gå imellem 25.000 forskellige hobbyting og så pakke det og få det afsted til nogen, som skal bruge det! Jeg elsker det!
MEN jeg kan se så mange forskellige kreative ting foran mig i mit hovede, men jeg har så mange, at jeg ikke ved hvor jeg skal starte, hvilket gør at jeg er gået helt i stå/ bliver blank, når det kommer til stykket!
Det er ligesom da eg før i tiden elskede og lave mad og være kreativ i køkkenet! Nu går jeg bare i sort! SÅ det er tit den nemme løsning!
Kender i det? Eller er jeg bare alene om at have det sådan!

Jeg har forsøgt og få min kreativitet ud/igang, men det ligner bare noget være L---! Hehe. Jeg har aldrig nogensinde prøvet og lave et logo før og jeg prøvede så, MEN er ikke tilfreds, synes der mangler noget. Jeg er meget perfektionistisk og ja, det er lige til skraldsspanden der her.

Hjælp!

Knus Mie


Hi everyone!

I have a mental blog in my brain! ALL my creativiti is blogged inside and I can't get it out! I have so many visions, but it won't come out! I tried and all that came out was this crap further up on the page! OMG! It's just ready to go into the gabagebin! I want everything in my life, that I make to be perfect and if it's not and I'm not happy with it I throw it out! Sometimes I wish I had an other mentality, but I don't. I have had it like this since I was little!

Help!

Hugs Mie

2 kommentarer:

 1. hej.
  dejligt at du er så glad for det sted du er i arbejdsprøvning. det lyder også fedt.

  du er bestemt ikke ene om at føle sådan... jeg kender det alt for godt.
  det er meget reelt at du bruger alt dit psykiske og kreative overskud på arbejdet, især når det er nyt, så du simpelt hen ikke har mere at tage af når du kommer hjem.

  det kunne måske være en ide at skrive/tegne alle dine ideer i en bog eller mappe...nogen gange kan det at få det ud af hovedet og ned på papir hjælpe med at give overblik over det hele.

  det kan også være en ide at lave noget du har lavet før og som er ren rutine, bare for at komme i gang med at være kreative igen.

  jeg har selv perioder hvor ideerne flyver rundt og bumler ind i hinanden men hvor jeg bare ikke kan samle mig om det...men jeg har også haft en lang periode (har selv depression) hvor jeg hverken kunne komme på nye ideer eller lave nogle velkendte ting... frygteligt.

  jeg håber det fortsat vil gå godt med prøvningen og at du snart vil kunne overskue dine kreative impulser igen.

  hilsen stinne

  SvarSlet
 2. Hejsa Stinne!

  Tak for din hilsen. Det som du skrev om, det har jeg også før gjort, men syntes ikke rigtig det hjælper mig denne gang, men det kan selvfølgelig være jeg har taget for meget på mig og at jeg skal prøve som du siger og gå tilbage til noget af det jeg bare kan! :o)
  Tror jeg vil igang med at lave nogle simple julekort, som jeg kan sende til familie & venner, så skal jeg ikke tænke på det i november/december måned! :o)

  Knus Mie

  SvarSlet