tirsdag den 29. marts 2011

80 års fødselsdag, Terminator, Patchwork & ROD som du kan se Marolle! :o)

Hejsa allesammen

Ja, i lørdags var vi til Kenneth's farfar's 80 års fødselsdag på Mors og det var en rigtig hyggelig dag, men meget lang for mig og ja, det krævede også lige 2 dage mere eller mindre på langs, er rendt ind i noget som minder om en forkølelse. De to dage på langs var altså IKKE pga af alkohol, da jeg ikke drikker så tit længere på grund af medicinen.
Så vi havde en dejlig dag og farfar var rigtig glad! Vi fik noget dejligt og spise. Den klassiske rejecocktail til forret, hovedretten var noget oksefilet med stegte grøntsager, kartofler og bearnaise og desserten var pandekager med is! Jeg var nødt til at pille isen ud pga, der var jordbær i midten, men de smagte nu altså godt alligevel! :o)

Det første billede er taget nede ved havnen, det var jo et fantastisk vejr i lørdagsI skulle jo ikke snydes for et billede af den dejlige dessert! Jeg har tit tænkt på hvor de køber deres gode chokolade sauce henne, for jeg syntes aldrig jeg kan finde den rigtige! :o)


Jeg kan ikke lige huske om det var lørdag aften eller søndag aften at Terminator var i tv'et, men den kørte nu også mere som baggrundsstøj for mig, imens Kenneth faldte i søvn på sofaen til den, så sad jeg og nørklede lidt med noget patchwork, for kunne slappe lidt af og jeg fik lavet dem her!


De skal dog ikke sættes sammen sådan som den blomst ligger, det tror jeg ihvertfalde ikke!


Og kære Marolle, jeg læste dit indlæg igår og ja, jeg syntes lige du skulle se hvordan vores stue ser ud lige pt og ja, for den sags skyld så ser det også sådan ud andre steder!
Så ja, vis mig dit rod og jeg viser dig mit!! Hehe! Ej, spøg til side, men ja, jeg er ikke en superwoman, var det engang og der kunne jeg klare hele verden, ihvertfalde ifølge mig selv! Og ja, det gav  bagslag og idag går jeg sygemeldt pga.det. Jeg ville ønske jeg havde overskuddet til at få det ordnet, men det har jeg ikke og jeg har også lært efterhånden, at det er okay og at jeg er god nok som jeg er, SELVOM det er svært at tro på nogen gange! :o)

Og så vil jeg lige slutte dagen af med et billede af nogle af mine dejlig blomster udenfor!

Knus Mie

5 kommentarer:

 1. Det med chokoladesovsen tror jeg godt at jeg kan hjælpe dig med. Ude i metro og den er fra odense. De laver nemlig en kanon chokoladesovs. Det ser ud til at i har haft en hyggelig weekend. Og hvem har ikke rod? vi har i hvert falde.. Peter er ekspert i at rodde og børnene lige sådan :o)

  SvarSlet
 2. Tusinde tak skal du have Vranda! Den tror jeg at jeg skal prøve og have fat i på et tidspunkt! :o)

  SvarSlet
 3. hej Mie

  super skønne og smukke billeder :) .... fra både natur...
  festlig dessert - rod og ikke mindst dine sekskanter :)♥

  SvarSlet
 4. Tusinde tak for det Marianne! :o)

  SvarSlet
 5. skønt med rod! og dejligt jeg ikke er den eneste ;)

  SvarSlet