fredag den 25. marts 2011

Ukampdygtig!!

Hejsa allesammen!

Der er gået en del dage siden jeg fik skrevet sidst, men i mandags da jeg vågnede, ja, der kunne jeg næsten ikke bevæge mig! Jeg havde fået hold i nakken, ud til skuldren og så i ryggen også! For en i dævlan det gjorde så ondt! Det eneste jeg kunne i mandags var at stirre ud i luften indtil min kæreste kom hjem fra arbejde og kunne forsøge og massere det lidt ud, men hvilken smerte jeg skulle igennem. Jeg græd for det gjorde så ondt! Og det var sgu hårdt for psyken at skulle sidde hele mandagen og ikke kunne noget. Tirsdag var ikke så meget bedre, min kæreste var forbi apoteket og få fat i noget creme, som skulle hjælpe og ja, efter have fået det mest brutale massage de første to dage, så begyndte det endeligt onsdag at være på retur og jeg kunne begynde og bevæge mit hovede igen! Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!


Så igår torsdag var vi et smut i biografen og se film The Eagle med den skønne Channing Tatum! Mums! Okay god film, hvis man ikke har de vilde forventninger! Den starter ud super fedt, så går den over det mere personlige forhold imellem en "slave" og hans ejer og ja, den kører rigtig fint, MEN slutningen var sgu lidt fesen!

Idag har jeg været ude og gå en dejlig tur og nyde at solen skinner lidt! Imorgen står den på 80 års fødselsdag og jeg glæder mig rigtig meget til at se de andre, selvom at jeg godt ved, at på søndag er jeg nok ikke så meget værd!

Kan i nu allesammen have en dejlig weekend!


Knus Mie

1 kommentar:

  1. Nej hvor træls.. Hold i nakken er noget af det værste :o( men rart at høre, at du er på vej ind i kampen igen. Så ser vi nok snart noget fra din hånd igen. Rigtig god weekend

    SvarSlet