mandag den 14. marts 2011

Sko forelskelse

Hejsa allesammen!

I lørdags var jeg med min kæreste i Herning storcenter, da han skulle have noget nyt tøj og nogle nye sko og det fik han skam! Da vi var inde i Paw sko, ja, jeg blev forelsket på ny, det var som om jeg mødte min soulmate!!! Altså når vi snakker i sko forstand, for der fandt jeg bare nogle rigtig lækre ECCO sko -til 900 kr yirks!! Og ja, det var da med at bristet hjerte, at jeg skulle forlade den skobutik uden sko og min kæreste havde købt et par til 1000 kr, MEN, jeg fik her i løbet af weekenden forhandlet mig til, at jeg må få dem! Dvs. ud med 3 par gamle sko og, ja det skal siges, til folk som ikke kender mig, SÅ er jeg ALTSÅ en samler! Jeg GEMMER ALT!!! for det kan jo være det kommer på mode igen, så jeg har indvilliget i at sende 3 par sko ned til den lokale genbrug, plus tøj, plus billeder osv. Ja, jeg er god til at gemme ting , men jeg holder det så også i rigtig fin stand. Så ja, nu kan det være der er nogle andre som får glæde af det! Imens har jeg lige bestilt disse dejlige sko over internettet, da de IKKE kan opdrives i Viborg i nogen butikker, kun den mørke brune fra sidste år og ja, den er også rigtig fed og endda SAT NED til 500 i skolageret og det er fandme billigt, men når man nu har forelsket sig i et par i en bestemt farve, så dur de andre ikke! Eller dvs. jeg lovede min kæreste de ikke duede. Det var kun det ene bestemte par sko eller slet ingen, så ja, nu fandt jeg dem så endeligt og de er bestilt og de er på vej hjem til mig!! WEEEEEEEEEE
Billedet er lånt på ECCO's hjemmeside.

I just found my soulmate - well when it comes to shoes! I have fallen in love with these ECCO shoes and they are now on their way home to me! :o)

1 kommentar:

  1. De ser lækre ud og dejlige komfortable. Komforten har alt at sige når man køber sko, mener jeg. Så jeg er også kræsen med skoene til Ditte og mig.

    SvarSlet