mandag den 7. marts 2011

Scrap i det jyske

Hejsa allesammen

I lørdags var jeg så heldig at komme afsted til Scrap i det jyske og det var bare sådan en dejlig dag med mange dejlige mennesker, det var en dag hvor den ikke startede ud med så godt, men endte med at blive så skøn.

Jeg fik købt en masse lækre ting til at få lavet kort og ENGANG komme igang med LO'er. Ligenu kan jeg bedst koncentrere mig om de små ting.

Dette var nogle af de skønne ting som jeg købte til Scrap i det jyske

Knus fra mig


Hi all

Saturday I was at a "Convention" for other card makers/scrappers etc. it was nice just a day with women who loves to be creative.

the pictures are of things I bought Saturday.


Hugs from me

5 kommentarer:

 1. Uhh sikke en masse lækre ting. Du har vist købt for en formue :-)
  Spændende hvad du får du lavet og vil glæde mig til at se det.
  Er nemlig ikke selv så kreativ anlagt, men elsker at se hvad andre kan få fra hånden.

  Knuz Lis

  SvarSlet
 2. Ej var du der - jeg var der også men tror ikk jeg så dig, men er SÅ DÅRLIG til at kende folk :/ Lækker indkøb du har gjort

  SvarSlet
 3. sikke dejlige ting du har fået købt...glæder mig til det bliver min tur til at komme med.

  SvarSlet
 4. Hejsa Heidi!

  Ja, jeg var der skam og jeg så dig også, men du var lidt optaget og jeg vidste ikke om du kunne kende mig, så jeg ville ikke lige gå hen og sige halloooooooo kan du huske mig! :o)


  Ann Katrine! Jeg er også rigtig glad for mine køb! Du skal glæde dig til at komme med til Scrap i det jyske! Det var lige mig, ikke for stort og ikke for mange! Convention kan jeg slet ikke overskue prøvede tilbage i oktober og måtte indse at der var for meget støj og det var for stort til mig! :o)

  SvarSlet
 5. Hej Mie

  Så fandt jeg dig, og tak for hyggeligt selskab under spisningen i Ejsing. Du har da også lavede en masse lækre indkøb, det bliver spændende at se hvad du får ud af det. Vi kan sagtens finde ud af at scrappe/lave kort en dag. Du kan bare fange mig inde på tsc :) god weekend til dig og dine.

  SvarSlet