onsdag den 16. marts 2011

Patchwork - første blomst nogensinde!

Hejsa allesammen


Ja, som overskriften siger, så har jeg ENDELIG fået lavet min første del i patchwork, hvor det endda er blevet syet sammen. Det tager lang tid for mig pga. at min koncentration er lige nul for tiden, så det har taget mig 4 gange til patchwork aften for "bare" og have fået lavet denne lille ting, men jeg er sgu stolt af mig selv, for det er trods alt en start.
Jeg ved godt nogle folk rier deres ting, men jeg lader nu bare nålene sidde i. Det er for mig lidt lettere.Jeg ved ikke lige hvorfor billederne er blevet vendt sådan, for de er ikke blevet taget på den led og jeg kan ikke lige hitte ud af hvordan jeg vender dem rigtigt.
Jeg må sige en som har være en stor inspiration til at give mig i kast med patchwork er Marianne - Patchwork-blomsten  Hun er simpelthen så sej til det og hun er jo super hurtig til at få lavet det, så jeg, hun er min inspiration til det, så tag et smut forbi hendes side!

Knus Mie


Hi all

This is my first patchwork flower EVER and I know that many people may think that it's not such a big deal, however for me it's huge. My concentration/memorie is not good at the moment because of my depression, so this little thing has taken me 4 times with the patchwork groupe to finish. You may think it's silly, but it's a big deal for me.
A woman that inspireres me to make patchwork is this lovely woman Marianne - patchwork-blomsten  she makes the most beautiful things out of patchwork, so drop by her page and have a look!


Hugs Mie

4 kommentarer:

 1. Ikke at jeg har forstand på pacthwork, har dog altid syntes at det er utrolig flot at kigge på. Jeg kan rigtig godt lide farven du har valgt. Hvad skal det ende med at blive? eller er det en lille flacon?

  SvarSlet
 2. Hehe, jeg har haft det på samme måde Vranda! Mit mål at det skal bruges til et tørklæde, men om det skal syes fast på noget eller jeg skal prøve mig frem med flere og så sy dem sammen, det må tiden vise! :o)

  SvarSlet
 3. søde Mie

  synes det er super dejligt at kunne inspirere :)
  og din allerførste patchwork-blomst er super flot♥ meeen jeg kan nu ikke helt forstå den med nålene..... synes du skal gi' ritråden en chance... ellers findes der en lim-pind der kan gøre det ud for ritråden ... håber du har lyst til at fortsætte ... og hvem ved måske der liiige pludselig er en hel hær af blomster til sammensyning
  kh♥

  SvarSlet
 4. Kære Marianne!

  Mht. det med ritrådene, så er det simpelthen fordi jeg har 10 tommelfingre og ikke helt kan hitte ud af hvad jeg skal gøre! Det er lidt flovt og indrømme, men ja, jeg kan ikke se pointen med den, måske du kan forklare mig det? :o)

  Knus Mie

  SvarSlet